Henttaan puistokatu 6

Espoo, Suurpelto
39 - 81,5 m2
2 asuntoa vapaana

Modernia asumista uudella alueella

Koti Suurpellossa

Henttaan puistokatu sijaitsee Landbackan puiston tuntumassa. Kauniiden kotien avokeittiöt ja valoisat olohuoneet muodostavat helposti kalustettavat oleskelutilat ja asunnoissa on vähintään yksi makuuhuone, johon mahtuu parivuoteen lisäksi työpiste tai muu vastaava tila. Asuinhuoneiden lattiat ovat valkaistua tammea mukailevaa laminaattia. Keittiön varusteisiin kuuluu valkoiset kodinkoneet, keraaminen liesi, astianpesukone, kylmälaitteet sekä varaus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Talon 1. kerroksessa sijaitsevat yhteiskäytössä olevat talosaunat, pesula, palvelueteiset ja ulkoiluvälinevarastot. Pysäköintipaikat ovat pääosin maan alla sijaitsevassa lämmittämättömässä autohallissa.

Talossa on SmartPOST-pakettiautomaatti.

Suurpelto on uusi, kasvava asuinalue keskellä Espoota, Kehä II:n varrella. Alueen peruspalvelut ovat hyvät: kotikulmilla on mm. useita päiväkoteja, suomen- ja englanninkielinen koulu ja kirjasto. Kaupallisia palveluita tarjoavat alueen kivijalkaliikkeet ja kauppakeskus Suuris. Matinkylään, Tapiolaan ja Helsingin keskustaan pääset sujuvasti bussilla ja omalla autolla liikkuva hurauttaa alle puolessa tunnissa Helsinkiin. Suurpellon talot on kytketty moderniin, ympäristöä säästävään jätteenkeruujärjestelmään.

Lue lisää alueen jätehuollosta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

49


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 39 - 39 m2
2h: 40 - 53,5 m2
3h: 68,5 - 81,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@matinkylanhuolto.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikko Lipponenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy / Huolto, Gräsantörma 2, 2.kerros (Aspa), 02200, Espoo09 8046 3211sato@matinkylanhuolto.fi