Elosalamantie 2 F-G ja 4 H-I

Espoo, Tapiola
38,5 - 69 m2
0 asuntoa vapaana

Uusia upeita vuokra-asuntoja seesteisessä pihapiirissä

Koti Espoon sydämessä

Tapiolassa asuvat ovat erityisen tykästyneitä kotipaikkaansa, joten voimme huoletta hehkuttaa Elosalamantien uusia vuokra-asuntoja. Klassiseen 60-luvun pihapiiriin sijoitetut uudisrakennukset kunnioittavat korttelin henkeä sekä julkisivuillaan että selkeälinjaisilla asunnoillaan. Kaikissa kodeissa on parveke joko ilta-aurinkoiseen länteen tai vehreisiin pihamaisemiin idän puolelle.

Asunnoissa on valkaistu tammilaminaattilattia ja eleettömän tyylikkäästi tummanharmaalla, valkoisella ja mustalla kaakeloidut kylpyhuoneet. Keittiökaapistot ovat valkoiset, kalusteväleissä kaakelointi valkoista eläväpintaista neliökaakelia ja valkoinen laminaattityötaso täydentää puhtaan selkeän tyylin. Varusteina keraaminen liesi, astianpesukone sekä jää-pakastinkaappi. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Tapiola on vehreä ja kehittyvä puutarhakaupunginosa Espoossa. Se sijaitsee loistavalla paikalla, lähellä erinomaisia palveluja. Alueella palvelevat pienet ja suuret erikoisliikkeet sekä tavaratalot, kahvilat ja ravintolat. Perinteikkäässä kulttuuriympäristössä myös taide, teatteri ja musiikki ovat aina lähellä. Tapiolan aluetta kehitetään entisestään ja sen uusiutuvasta keskuksesta tulee Suomen laajin kävelykeskusta. Länsimetron asema on Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan yhteydessä. Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Kuivaushuone
Mankeli
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

60


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 38,5 - 50,5 m2
3h: 68,5 - 69 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Mankeli, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

A


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikael Vitikainen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy (Huolto), Matinkatu 20 CD-talo, 02230, ESPOO0980463211sato@matinkylanhuolto.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot