Kaupinkalliontie 5

Espoo, Tapiola
40 - 55 m2
0 asuntoa vapaana

Modernit kodit aikuiseen makuun

Tyylikkäästi Tapiolassa

Erinomaisella paikalla Tapiolan keskuksessa sijaitsevat vuokrakodit sopivat aikuiseen makuun. Valoisissa asunnoissa on kolmea erilaista värimaailmaa sävyisän kodikkaasta tammesta ja tyylikkään tummanharmaasta, pehmeän vaaleankeltaisen ja valkoisen yhdistelmään.

Kaikissa kodeissa on seniorivarusteltu kylpyhuone ja osassa myös inva-mitoitetut keittiökalusteet. Kaikissa asunnoissa on parketti- tai laminaattilattiat, kaakeloitu kylpyhuone, lasitettu parveke ja automaattinen sammutusjärjestelmä.

Vuokraan sisältyvät Stella Kotipalvelut Oy:n hoitajan vastaanotto kerran kuukaudessa sekä senioriryhmätoimintaa talon viihtyisissä yhteistiloissa kaksi kertaa kuukaudessa. 

Tapiola on toimiva yhdistelmä viihtyisiä asuinkortteleita, ulkoilemaan kutsuvia viheralueita ja liikuntapaikkoja sekä julkisia ja kaupallisia palveluita. Kaupinkalliontien tuntumassa sijaitsee myös Kulttuurikeskus, joka ilahduttaa teatterin ja musiikin ystäviä monipuolisella tarjonnallaan. Tapiolassa on helppo liikkua kevyen liikenteen väyliä pitkin, eikä meren rantaankaan kerry matkaa kuin kilometrin verran.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »  

Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

17


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 40 - 40,5 m2
2h: 53,5 - 55 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikael Vitikainen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Soukan Huolto / Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Soukantie 13 (2. krs), 02360, ESPOO(09) 801 3044asiakaspalvelu@braleva.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot