Neulaspolku 2

Espoo, Tapiola
52 - 103,5 m2
1 asunto vapaana

Uudet vuokra-asunnot jo aikuiseksi kasvaneille

Koti upouudessa talossa

Taloyhtiö muodostuu kahdesta tyylikkäästä kerrostalosta vanhan Tapiolan keskustan tuntumassa. Ne on suunniteltu olemassa olevien kortteleiden henkeen. Asukkaiden yhteinen oleskelupiha sijaitsee rakennusten suojassa ja rajoittuu Tapiolalle tyypilliseen tapaan puistoon.  Talojen sisääntuloaulat kutsuvat tapaamaan naapureita arjen askareiden lomassa.

Kauniiden, tunnelmallisten kotien suunnittelussa on huomioitu ikääntyvän asukkaan tarpeet, esimerkiksi saniteettitiloissa on sisustukseen sopivat apuvälineet jo valmiiksi asennettuina. Kaikissa kodeissa on tilava lasitettu parveke ja muutamaa kaksioita lukuun ottamatta myös oma sauna. Asunnot ja yhteiset tilat ovat luonnollisesti esteettömiä ja turvallisuutta lisää automaattinen vesisammutusjärjestelmä ja ovipuhelimet. Hisseissä kulkemista helpottavat kaiteet ja taittuvat istuimet ja autohallista pääsee sisäkautta suoraan kotiovelle.

Tapiola on arvostettu puutarhakaupunginosa, ainutlaatuinen yhdistelmä palveluita, hyvin suunniteltua asumista, työpaikkoja ja viihtyisiä viheralueita. Kauppakeskus Ainoa ja Tapiolan urheilupuisto moninaisine liikuntapaikkoineen sijaitsevat aivan lähietäisyydellä. Metroasema on Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan yhteydessä, ja täältä suhautat metrolla Helsingin keskustaan 15 minuutissa. Perinteikkäässä kulttuuriympäristössä myös taide, teatteri ja musiikki ovat aina lähellä: kirjasto, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginteatteri ja Espoon musiikkiopisto sijaitsevat Tapiolan keskustassa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

27


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

2h: 52 - 60,5 m2
3h: 81 - 100 m2
4h: 103,5 - 103,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikael Vitikainenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi