Kaj Franckin katu 1

Helsinki, Arabianranta
39 - 45 m2
0 asuntoa vapaana

Arabianranta vastaa unelmiin

Kauniita koteja meren rannalla

Halutulla paikalla Vanhankaupungin selän ranta-alueella sijaitsevassa osakekohteessa SATOlla on vuokrattavana viisi tyylikkään viihtyisää kotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Asuinhuoneissa on koivuparkettilattiat ja märkätilojen lattiat on päällystetty tummanharmailla klinkkerilaatoilla. Kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys ja tilavaraus pesukoneelle. Keittiötiloissa on jää-pakastinkaappi ja tilavaraukset astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Asunnoissa on huoneistokohtaisesti säädettävällä lämmön talteenotolla varustettu koneellinen sisäänpuhalluspoistoilmanvaihtojärjestelmä. 45m2 asuntojen parvekkeet avautuvat lounaaseen avaralle pihalle ja 39m2 asuntojen länteen Kaj Franckin Aukiolle. Parvekkeissa on kirkaslasiset kaiteet, joihin on asennettu alas vedettävät rullaverhot.

Arabianrannan alue on valmitunut kokonaisuudessaan vuonna 2013. Alueella on monipuolinen ja kattava palvelutarjonta ja useita kouluja ja oppilaitoksia, kuten Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnitteluin korkeakoulu, Pop & Jazz Konservatorio sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu. Alueella on myös kirjasto- ja tiedekeskus Aralis. Ulkoilun ja liikunnan ystävät viihtyvät Arabianrannassa mainiosti. Rantapuiston monipuolisia kävelyreittejä pitkin pääsee jalan tai esimerkiksi pyöräillen Vanhankaupunginkoskelle ja jopa Herttoniemeen saakka.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

 
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Väestönsuoja
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

5


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 39 - 45 m2
2h: 45 - 45 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

E (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Jatta Pietilä, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Grönvall Oy, Harjukatu 7, 00500, Helsinki0400 753 723oma@huoltomies.com


Talon yhteystiedot