Kotisaarenkatu 10

Helsinki, Arabianranta
48 - 77,5 m2
0 asuntoa vapaana

Valoa ja avaruutta

Kaupunkilaisen toivekodit Arabianrannassa

Arabian Valo sijaitsee Kotisaarenkadun päässä Toukolan rantapuiston laidalla. Talo koostuu nelikerroksisesta osasta sekä merenpuoleisesta kahdeksankerroksisesta osasta. Koteja on 48 kappaletta, 30 korkeatasoista vuokra-asuntoa ja 18 omistusasuntoa.
Avarissa huoneistoissa on hieman tavallista korkeammat huoneet ja tilavat parvekkeet. Useista asunnoista voi nauttia kauniista merellisistä näkymistä Vanhankaupunginselälle tai Toukolan Rantapuistoon. Huoneistot ovat modernin selkeitä ja niissä on avoimet tilaratkaisut. Pintamateriaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja kodinkoneet on integroitu kaapistoihin. Asuntojen sävymaailmassa on käytetty kolmea erilaista sisustusmallistoa. 
Talon yhteistiloista sauna- ja kerhotilat sijaitsevat 8. kerroksessa ja pesula maantasokerroksessa. 

Arabianranta on yksi Helsingin uusimmista ja suosituimmista asuinalueista. Arabian tehtaiden ympärille on kasvanut trendikäs ja elinvoimainen kaupunginosa, jonka valtteja ovat meren läheisyys, erinomaiset kulkuyhteydet ja rosoisella tavalla viehättävä arkkitehtuuri. Alueen kaupalliset palvelut ovat keskittyneet kauppakeskus Arabiaan, johon on Kotisaarenkadulta matkaa nelisen sataa metriä. Lähistöltä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja sekä liikuntapaikkoja.  Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päässä Kotisaarenkadulta.  Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Väestönsuoja
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

30


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 48 - 58 m2
3h: 74,5 - 77,5 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

A


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Jatta Pietilä, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Kotikatu Arabia, Jarrumiehenkatu 2a, 00520, HELSINKI010 270 8670arabia@kotikatu.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot