Kotisaarenkatu 10

Helsinki, Arabianranta
48 - 77,5 m2
0 asuntoa vapaana

Valoa ja avaruutta

Kaupunkilaisen toivekodit Arabianrannassa

Arabian Valo sijaitsee Kotisaarenkadun päässä Toukolan rantapuiston laidalla. Talo koostuu nelikerroksisesta osasta sekä merenpuoleisesta kahdeksankerroksisesta osasta. Koteja on 48 kappaletta, 30 korkeatasoista vuokra-asuntoa ja 18 omistusasuntoa.

Avarissa huoneistoissa on hieman tavallista korkeammat huoneet ja tilavat parvekkeet. Useista asunnoista voi nauttia kauniista merellisistä näkymistä Vanhankaupunginselälle tai Toukolan Rantapuistoon. Huoneistot ovat modernin selkeitä ja niissä on avoimet tilaratkaisut. Pintamateriaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja kodinkoneet on integroitu kaapistoihin. Asuntojen sävymaailmassa on käytetty kolmea erilaista sisustusmallistoa. 

Talon yhteistiloista sauna- ja kerhotilat sijaitsevat 8. kerroksessa ja pesula maantasokerroksessa.

Arabianranta on yksi Helsingin uusimmista ja suosituimmista asuinalueista. Arabian tehtaiden ympärille on kasvanut trendikäs ja elinvoimainen kaupunginosa, jonka valtteja ovat meren läheisyys, erinomaiset kulkuyhteydet ja rosoisella tavalla viehättävä arkkitehtuuri. Alueen kaupalliset palvelut ovat keskittyneet kauppakeskus Arabiaan, johon on Kotisaarenkadulta matkaa nelisen sataa metriä. Lähistöltä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja sekä liikuntapaikkoja. Alueella on useita kouluja ja oppilaitoksia, kuten Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnitteluin korkeakoulu, Pop & Jazz Konservatorio sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu. Alueella on myös kirjasto- ja tiedekeskus Aralis. Ulkoilun ja liikunnan ystävät viihtyvät Arabianrannassa mainiosti. Rantapuiston monipuolisia kävelyreittejä pitkin pääsee jalan tai esimerkiksi pyöräillen Vanhankaupunginkoskelle ja jopa Herttoniemeen saakka. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päässä. Useat seutu- ja U-linjat kulkevat Kustaa Vaasan tieltä Espoon, Vantaan ja Jokivarren suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

30


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 48 - 58 m2
3h: 74,5 - 77,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asiakaspalvelu@fluxio.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Miika Mertaniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Arabia, Jarrumiehenkatu 2a, 00520, HELSINKI010 270 8670arabia@kotikatu.fi