Vanha viertotie 8

Helsinki, Etelä-Haaga
25 - 82 m2
0 asuntoa vapaana

Etelä-Haagan Kultareuna - lintukoto keskellä kaupunkia

Peruskorjatut valoisat asunnot

Selkeälinjainen 50-luvun kerrostalo kätkee sisälleen hyväntuulisia, peruskorjattuja koteja, joissa asukkaat viihtyvät pitkään. Asuntojen valttikorttina ovat toimivat pohjaratkaisut, luonnonvaloa tulvivat huoneet ja kauniit huolella kunnostetut yksityiskohdat kuten lasiset väliovet ja tammilistoin reunustetut ikkunalaudat.

Asuntojen materiaalit ja varusteet on valikoitu SATOn neljän tähden LaatuKodeille sopiviksi. Asuinhuoneissa on tammilaminaattilattiat ja kylpyhuoneet on kaakeloitu. Keittiötilojen väritys on hillityn harmaa-valkoinen, ja asunnoissa on astianpesukonevaraus. Lasitetut parvekkeet avautuvat vehreän pihan puolelle (29 m2:n ja 48 m2:n kodeissa ei ole parveketta). Yli 50 m2:n asunnoissa on pesukonevaraus ja talossa on nettivarauksella toimiva pesutupa kuivaushuoneineen.

Talo sijaitsee Etelä-Haagassa puistomaisen viihtyisällä Kultareunan alueella. Ruokakaupat, lääkäriasema, apteekki, pesulapalvelut sekä mm. kirjakauppa ja posti löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä Munkkivuoren ostoskeskuksesta. Alueella sijaitsee myös päiväkoti. Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa. Kävelyreittejä löytyy niin Korppaanpuistosta Meilahteen saakka kuin Talin liikuntapuistostakin. Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Harrastehuone
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

30


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 25 - 29 m2
2h: 48 - 53 m2
3h: 67 - 74 m2
4h: 82 - 82 m2


Yleiset tilat

Harrastehuone, Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

E (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemi, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi


Talon yhteystiedot