Dagmarinkatu 8

Helsinki, Etu-Töölö
100,2 - 100,2 m2
0 asuntoa vapaana

Klassinen Etu-Töölö on kauneinta Helsinkiä

Tunnelmallinen koti kivitalossa

Klassisen kauniissa kivitaloyhtiössä on SATOlla vuokrattavana yksi tyylikäs ja tilava kolmio. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Asunnon värimaailma henkii alkuperäistä tunnelmaa. Tyylikkäät lautaparkettilattiat, upea keittiö kivitasoineen ja rauhalliset, valoisat makuuhuoneet tekevät huoneistosta todellisen helmen. Kauttaaltaan kaakeloidussa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Asunnon vakiovarustukseen kuuluvat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi erillisine uuneineen sekä astianpesukone.

Etu-Töölö sijaitsee Helsingin keskustan palveluiden tuntumassa. Myös kulttuuritarjonta sekä liikenneyhteydet ovat siksi ensiluokkaiset. Keskustaan pääsee kävellen tai vaikkapa raitiovaunulla muutamassa minuutissa. Lähellä sijaitsevat niin Kampin iso kauppakeskus kuin Tennispalatsin elokuvateatteri sekä useita museoita ja monipuolinen valikoima kaupungin parhaita ravintoloita. Alueella sijaitsevat mm. Temppeliaukion kirkko, Hesperian puisto sekä useita kouluja ja päiväkoteja. Liikunnan ystävät löytävät tiensä lukuisille kuntosaleille, liikuntapaikkoihin sekä Väinämöisen urheilukentälle ja tietenkin Hietarannan uimarannalle.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

1


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

3h


Asuntojen koot

3h: 100,2 - 100,2 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöpalvelu Tuovinen Oy, Cygnaeuksenkatu 10 C 35 (sisäpihalla), 00100, HELSINKI(09) 491 320toimisto@kiinteistotuovinen.fi