Pohjoinen Rautatiekatu 31

Helsinki, Etu-Töölö
48 - 68 m2
0 asuntoa vapaana

Etsitkö korkeatasoista kaupunkikotia?

Moderni talo Etu-Töölössä

Nykyaikaisen kerrostalokorttelin kodit miellyttävät vaativampaakin vuokra-asunnon etsijää. SATOn omistamat asunnot ovat fiksupohjaisia kaksioita, joissa on panostettu laatuun ja selkeälinjaisuuteen. Talon muut asunnot ovat osakehuoneistoja. Asunnoissa on kolmea eri sisustusvärimaailmaa seesteisen valkoisesta lämpimän ruskeaan ja särmikkääseen terrakottaan. Lattiat ovat parkettia, keittiöissä ja eteisissä laatoitus. Kylpyhuoneet on kaakeloitu ja suurimmassa osassa asunnoista on sauna. Kaikissa asunnoissa on todella tyylikkäät ja tilavat säilytysratkaisut. Parvekkeet ovat lasitettuja ja vielä toistaiseksi sisäpihan puoleisista asunnoista avautuu huikea merinäkymä (koko korttelin valmistuttua sisäpihasta muotoutuu seesteinen keidas kaupungin keskelle).

Talomestari on vahvasti läsnä asukkaiden arjessa: hän huolehtii kotitalon viihtyisyydestä ja auttaa tarvittaessa ratkomaan asumiseen liittyviä haasteita. Talon asukkaiden käytössä on ilmainen kuntosali, joka sijaitsee Pohjoinen Rautatienkatu 33:n entisessä kerhohuoneessa. Sähköautojen lataus on mahdollista kahdella autopaikalla. Saatavuustilanteen voit tarkistaa SATOn palvelupäälliköltä.

Rautatiekadulta on noin 400 metrin kävelymatka Kampin metroasemalle ja kilometri Rautatieasemalle.

Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

19


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 48 - 68 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy, Mannerheimintie 124 (Liikeh. 3), 00270, HELSINKI029 340 0800info@kiinteistohuoltoheiskanen.fi