Laivalahdenkaari 1 Laivalahden puistotie 1

Helsinki, Herttoniemi
22,5 - 86,5 m2
7 asuntoa vapaana

Metrolla kotiin

Uudet vuokra-asunnot Herttoniemenrannassa

Herttoniemenranta tarjoaa erinomaisen ympäristön niille, jotka haluavat asua uuden uutukaisessa vuokrakodissa, mutta arvostavat valmiin asuinalueen tarjoamia erinomaisia palveluja ja kulkuyhteyksiä. Laivalahdenkaari 1 pihapiiri muodostuu kahdesta kerrostalosta, joissa on 3-7 kerrosta. Asuntoja on 143, tehokkaista yksiöistä tilaviin 4h+k+s -koteihin. Talojen väliin jää pihakansi, jonka alla on asukaspysäköintipaikat. Laivalahdenkatu 1:n ja Herttoniemenrannan ala-asteen välissä on kävelykatu ja Adriananpuistikko, joka on vapaasti alueen asukkaiden käytössä. Asukkaiden yhteiset saunaosastot vilvoitteluparvekkeineen ovat C-portaan seitsemännessä ja E-portaan kuudennessa kerroksessa. Kerhohuone on C-portaan alakerrassa. Pesulaan ja kuivaushuoneeseen pääsee Laivalahdenpuistotieltä.

Herttoniemessä palveluita ei tarvitse kaukaa haeskella. Etenkin metroaseman lähettyvillä on useita päivittäistavarakauppoja, erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Ja jos haluat lähteä keskustan sykkeeseen tai Itäkeskukseen shoppailemaan, metro vie sinut perille vartissa. Lapsiperheitä palvelevat naapuruston päiväkodit ja koulut. Merellisen alueen ulkoilumahdollisuudet ovat rajattomat. Sopivia kävelyretken kohteita ovat esimerkiksi vehreä Sorsavuorenpuisto, Laivalahden venesatama, Annikanpuiston rannat sekä Herttoniemen kartanon puisto. Laajasalon, Tammisalon ja Marjaniemen rannoilta löydät lisää lenkkipolkuja ja Mustikkamaalle tai Korkeasaareen polkaiset sukkelasti pyörällä. Kesäpäivänä kannattaa suunnata Tuorinniemeen uimarannalle, josta löydät myös leikkipuiston ja skeittipuiston sekä oman puiston ja uimarannan koirillekin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Pesutupa
Kuivaushuone
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

143


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 22,5 - 44 m2
2h: 35 - 51,5 m2
3h: 48,5 - 70 m2
4h: 83 - 86,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Kuivaushuone, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot info@vuokki.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Heidi Strandellasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, Tyynylaavantie 20, 00980, HELSINKI010 821 3500info@vuokki.fi