Leirikuja 3

Helsinki, Honkasuo
39,5 - 77 m2
6 asuntoa vapaana

Uudet vuokra-asunnot Honkasuolla

Hyvät yhteydet ja palvelut ulottuvillasi

Leirikujalla on kaksi puukerrostaloa ja yksi rivitalo. Talot muodostavat kaarimaisen kokonaisuuden ja niiden suojaan jää viihtyisä pihapiiri, jossa tavataan naapureita. Matalaenergiarakentamisen periaatteiden mukaisesti toteutettujen talojen rakenteet ovat pääosin kotimaista havupuuta ja uusiutuvia energiamuotoja hyödynnetään korkeimmilla katoilla olevilla aurinkopaneeleilla.

Valoisien kotien keittotilat ja olohuoneet yhdistyvät avariksi oleskelualueiksi. Kylpyhuoneissa vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja muissa huoneissa on ilmalämmitys, perinteisiä pattereita ei tarvita.  Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi, joka sopii kesäiseksi kahvittelupaikaksi tai viherpeukalon keitaaksi.

Asukkaiden yhteiskäytössä on kuivaushuone, saunaosasto ja harrastetila, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Autopaikat ovat tontin reunalla korkeimman rakennuksen takana.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Honkasuo sijaitsee Malminkartanon pohjoispuolella Helsingin ja Vantaan rajalla aivan Myyrmäen kupeessa. Uusi asuinalue edustaa ekologisesti kestävää rakentamista hyödyntäen matalaenergiarakentamista ja uusiutuvaa energiaa.

Ympäristön suuret, viihtyisät viheralueet antavat alueelle miellyttävän vehreän leiman. Lähistöltä löytyvät päiväkodit, koulut, lukiot, ammattikorkeakoulu Metropolia sekä ammattiopisto Varia. Myyrmannin kauppakeskus ja lukuisat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet; jäähallit, urheilukentät, uimahalli, jalkapallostadion ja -halli sekä pururadat palvelevat alueen asukkaita.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Kotiovelta Myyrmäen juna-asemalle on matkaa alle kilometri ja Malminkartanon asemalle vain hieman enemmän. Helsingin keskustaan hurautat junalla noin vartissa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

58


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 39,5 - 53 m2
3h: 59 - 77 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Heidi Lindholmasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi