Malagankatu 7

Helsinki, Jätkäsaari
35 - 86 m2
1 asunto vapaana

Uudet vuokra-asunnot Jätkäsaaressa

Unelmakoti kaupunkilaiselle

Malagankatu 7 on upea, persoonallisen näköinen kerrostalo osana Jätkäsaareen valmistuvaa modernia korttelia Hyväntoivonpuiston laidassa. Talon ytimessä on lasikattoinen keskushalli, jonka pohjakerroksen aulasta pääsee asukkaiden yhteisiin tiloihin, kerhotilaan, saunaosastolle ja pesulaan sekä korttelin alla olevaan pysäköintihalliin. Korttelin yhteisellä, suojaisalla piha-alueella on vehreät istutukset ja viihtyisiä oleskelu- ja leikkipaikkoja. 

Talossa on 80 viihtyisää SATO Vuokrakotia, kompakteista yksiöistä saunallisiin perheasuntoihin. Osa asunnoista avautuu kadun puolelle koilliseen, osa kaakkoon puiston suuntaan ja osa on korttelipihan suojassa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Ole kuin kotonasi. Tsekkaa video Malagankadulta!

Huoneiston vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ja sen voi irtisanoa päättymään aikaisintaan yhdentoista kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. 

Kantakaupungin tunnelmaa henkivän Jätkäsaaren palvelut keskittyvät pääkatujen varsille, keskuskortteliin sekä sataman läheisyyteen. Suojaisat, suljetut asuinkorttelit ja talojen kivijaloissa olevat kahvilat ja pikkuliikkeet sopivat hyvin alueen henkeen. Liikkuminen Jätkäsaaressa sujuu helposti kävellen tai pyöräillen, Länsilinkki on Mechelininkadun kohdalla oleva kevyen liikenteen solmukohta, josta pääsee Baanaa pitkin kätevästi keskustaan ja Töölöön. Julkinen liikenne painottuu raiteille, alueella liikennöi useita raitiovaunulinjoja ja lähin metroasema on Ruoholahdessa.

Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Savuton
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

80


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 35 - 49,5 m2
2h: 35,5 - 50,5 m2
3h: 67 - 76 m2
4h: 86 - 86 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

C


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

RTK-Palvelu Oy / Pääkaupunkiseutu, Sanomatie 3, 01170, VANTAA029 029 4000asiakaspalvelu@rtkpalvelu.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot

Kotikulmat