Malagankatu 7

Helsinki, Jätkäsaari
35 - 86 m2
6 asuntoa vapaana

Kodikkaat vuokra-asunnot Jätkäsaaressa

Unelmakoti kaupunkilaiselle

Malagankatu 7 on upea, persoonallisen näköinen kerrostalo osana modernia korttelia Hyväntoivonpuiston laidassa. Talon ytimessä on lasikattoinen keskushalli, jonka pohjakerroksen aulasta pääsee asukkaiden yhteisiin tiloihin, kerhotilaan, saunaosastolle ja pesulaan sekä korttelin alla olevaan pysäköintihalliin. Korttelin yhteisellä, suojaisalla piha-alueella on vehreät istutukset ja viihtyisiä oleskelu- ja leikkipaikkoja. Talossa on 80 viihtyisää SATO Vuokrakotia, kompakteista yksiöistä saunallisiin perheasuntoihin. Osa asunnoista avautuu kadun puolelle koilliseen, osa kaakkoon puiston suuntaan ja osa on korttelipihan suojassa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Jätkäsaareen tulee palveluja samassa tahdissa kuin alueen väkimäärä kasvaa, mm. peruskoulu, päiväkoteja ja korttelitalo ovat jo aloittaneet toimintansa. Kaupalliset palvelut keskittyvät pääkatujen varsille, keskuskortteliin ja sataman läheisyyteen. Pikkuliikkeet ja kahvilat talojen kivijaloissa lisäävät kantakaupungin tunnelmaa. Ulkoilu- ja liikuntaharrastuksiin on erinomaisen mahdollisuudet, Hyväntoivonpuisto ja kaikkien käytössä olevat merenrannat sopivat loistavasti vapaa-ajanviettoon. Sisäliikuntahalli Bunkkeriin tulee uimahalli ja muita liikuntatiloja ja sen läheisyyteen on suunnitteilla monipuolinen liikuntapuisto. Jätkäsaaressa liikut kätevästi kävellen, pyöräillen tai julkisilla. Keskustaan polkaiset alle vartissa, raitiovaunupysäkille kävelet muutamassa minuutissa ja lähimmän metroaseman löydät Ruoholahdesta.

Jätkäsaaren jätehuolto sujuu putkikeräysjärjestelmän avulla.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »Lue lisää jätteen putkikeräysjärjestelmä Rööristä »Lisätietoa alueesta löydät Helsingin kaupungin sivuilta »
Kerhohuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna
Pesutupa
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

80


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 35 - 49,5 m2
2h: 35,5 - 50,5 m2
3h: 67 - 76 m2
4h: 86 - 86 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna, Pesutupa, Kuivaushuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi