Capellan puistotie 2

Helsinki, Kalasatama
52,5 - 96,5 m2
0 asuntoa vapaana

Vuokra-asunto meren rannalla

Koti Kalasatamassa

Tyylikäs talo sijaitsee merenrantakorttelissa Parrulaiturin ja Capellan puistotien kulmassa. Valoisissa asunnoissa on merinäkymät ja lasitetut parvekkeet. Lattiat ovat parkettia ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Saarekekeittiöiden varustukseen kuuluu liesitaso, kalusteisiin integroidut uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone sekä kylmälaitteet. Useimmissa kodeissa on oma sauna. Talon ylimmässä kerroksessa on yhteinen saunaosasto ja harrastetila kattoterasseineen. Korttelin sisään jäävällä piha-alueella on oiva paikka kohdata naapureita. Autopaikat ovat pysäköintihallissa, josta pääsee sisäkautta omalle kotiovelle.

Talossa on käytössä Helenin HIMA-etäohjauspalvelu, jonka avulla voit tarkistaa puhelimestasi tai tietokoneelta muistitko kotoa lähtiessäsi sammuttaa kaikki sähkölaitteet ja sulkea hanat. Palvelun avulla voit halutessasi myös kytkeä laitteita päälle tai pois. Esimerkiksi jos olet pitkään poissa, voit laittaa valot välillä päälle, jotta asunto näyttää asutulta.

Helenin asiakaspalvelusta saat apua HIMA-palveluun liittyvissä tilanteissa ja kysymyksissä: Helen Oy, Asiakaspalvelu, p. 010 802 805, arkisin klo 8.30-16.

Tutustu HIMA – kodin etäohjauspalveluun »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

11


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

2h: 52,5 - 62,5 m2
3h: 67,5 - 76,5 m2
4h: 96,5 - 96,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Miika Mertaniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Alppilan Kiinteistöhuolto Oy, Aleksis Kiven Katu 74, 00520, HELSINKI0207661155info@alppilankiinteistohuolto.fi