Junonkatu 4

Helsinki, Kalasatama
32 - 96 m2
0 asuntoa vapaana

Merenrantamaisemia, metro ja modernit asunnot

Koti Kalasatamassa

Ensimmäiset SATO VuokraKodit Kalasataman Sörnäistenrannassa huokuvat klassisen tyylikästä kodikkuutta. Ammattitaidolla valitut kolme sisustusmallistoa miellyttävät silmää seesteisen skandinaavisella eleettömyydellään ja laadullaan. Myös talon yhteiset tilat ihastuttavat: lasikattoinen porrasaula, maisemahissi, kattokerroksen saunatilat ja oleskeluterassit sekä koko korttelin yhteinen piha-alue tekevät Junonkatu 4:stä unelmien kotitalon.

Kaikissa kodeissa on laminaattilattiat, kaakeloidut kylpyhuoneet ja keittiöissä keraaminen liesi, astianpesukone sekä 1-2 kylmälaitetta.

Tutustu Kalasataman kaupunginosaan SATOn kotona.fissä

Kalasatama on Jätkäsaaren lisäksi Helsingin puhutuimpia ja odotetuimpia uusia asuinalueita. Suvilahden voimala-alueen rakennukset ja Mustikkamaan vehreys luovat merenrantamaisemaan mahtavat puitteet uusille kaupunkikodeille. Mustikkamaa tulee olemaan tulevaisuudessa vielä entistä lähempänä, kun uusi kevyen liikenteen silta Sörnäistenrannasta Mustikkamaalle valmistuu. Palveluiden kannalta Kalasataman sijainti on jo nyt erinomainen - metro vie itään ja länteen, ja keskustaan reippaimmat hurauttavat hetkessä myös polkupyörällä ja kävellenkin. Tulevaisuudessa palvelut vain paranevat, kun Kalasataman keskus rakentuu metroaseman ympärille pilvenpiirtäjineen. Kalasatamassa panostetaan yhteisöllisyyteen, ympäristöön ja joukkoliikenteeseen. Lue lisää mm. jätteiden putkikeräysjärjestelmästä Helsingin kaupungin sivuilta.

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

77


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 32 - 40 m2
2h: 48 - 48 m2
3h: 78,5 - 81 m2
4h: 96 - 96 m2


Yleiset tilat

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

B (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Kari Hallio, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot