Kaarenjalka 5

Helsinki, Kontula
25 - 76 m2
2 asuntoa vapaana

Remontoidut vuokra-asunnot Kontulassa

Metrolla kotiin

Kaarenjalka 5 on viisikerroksinen talo, jossa on 110 kaunista vuokrakotia, napakoista yksiöistä 4h+k -asuntoihin. Talo on saanut uuden raikkaan ilmeen täyden remontin ansiosta. Valoisissa huoneistoissa on isot ikkunat ja selkeät, helposti kalustettavat tilaratkaisut. Isommat asunnot ovat läpitalon huoneistoja ja yksiöt avautuvat länteen. 25 ja 27 neliöisiä yksiöitä lukuun ottamatta asunnoissa on erillinen keittiö, jossa mahtuu mukavasti sekä kokkaamaan että ruokailemaan. 25 ja 28 neliöisiin yksiöihin tilantuntua ja valoisuutta tuo ilta-aurinkoon suuntautuva ranskalainen parveke. Isommissa kodeissa on lasitettu parveke, joka sopii niin ruukkupuutarhurin keitaaksi kuin leppoisaksi kahvittelupaikaksi.

Talon alakerrasta löytyy asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhotilat, saunaosastot ja pesulat sekä erilliset kuivaushuoneet. Irtaimistovarastot ja lastenvaunujen ja harrastusvälineiden varastot ovat myös talon kellarikerroksessa. Vehreällä piha-alueella on leikkipaikkoja, oleskelualueita ja pyöräkatokset.

Kontulassa on kaikki, mitä arjessasi tarvitset: kaupat, harrastuspaikat, monipuoliset palvelut ja metro ovat lähelläsi. Helsingin keskustaan hurautat metrolla parissakymmenessä minuutissa, Kalasatamaan pääset vartissa ja Itäkeskukseen viidessä minuutissa. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, Kontulan liikuntapuisto, skeittihalli, Kelkkapuisto sekä Mustikkamäen puistoalue tarjoavat monipuolisen valikoiman lajeja. Kävelyetäisyydellä ovat myös Kontulan kirkko, päiväkoteja ja kouluja sekä ostoskeskus monenlaisine palveluineen. Kontulan monikulttuurisuus näkyy mm. ravintoloiden ja kauppojen valikoimissa ja palveluakin voi saada useammalla kielellä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

110


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 25 - 61 m2
2h: 61 - 61 m2
3h: 25 - 61 m2
4h: 61 - 76 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot aspa@asumapalvelut.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Asuma Palvelut / Herttoniemi, Suolakivenkatu 20, 00810, HELSINKI0207 792 300aspa@asumapalvelut.fi