Keinulaudantie 7

Helsinki, Kontula
24 - 99 m2
74 asuntoa vapaana

Metrolla kotiin

Remontoidut vuokra-asunnot Kontulassa

Keinulaudantien kahdessa 8-kerroksisessa talossa on yhteensä 152 kaunista vuokrakotia, napakoista yksiöistä lähes sadan neliön 4h+k -asuntoihin. Kodit ovat saaneet uuden, raikkaan ilmeen täyden remontin ansiosta. Valoisissa huoneistoissa on isot ikkunat ja selkeät, helposti kalustettavat tilaratkaisut. Asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Isommat asunnot ovat läpitalon huoneistoja ja 1h+kt ja 2h+kt -asunnot avautuvat länteen. Yksiöitä lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Talojen alakerroksista löytyvät asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhotilat, saunaosastot ja pesulat sekä erilliset kuivaushuoneet, joissa lakanapyykki kuivuu tuota pikaa. Lastenvaunuille ja harrastusvälineille on omat varastonsa ja jokaiseen asuntoon kuuluu myös irtaimistovarasto.

Kontulassa on kaikki, mitä arjessasi tarvitset: kaupat, harrastuspaikat, monipuoliset palvelut ja metro ovat lähelläsi. Helsingin keskustaan hurautat metrolla parissakymmenessä minuutissa, Kalasatamaan pääset vartissa ja Itäkeskukseen viidessä minuutissa. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, Kontulan liikuntapuisto, skeittihalli, Kelkkapuisto sekä Mustikkamäen puistoalue tarjoavat monipuolisen valikoiman lajeja. Kävelyetäisyydellä ovat myös Kontulan kirkko, päiväkoteja ja kouluja sekä ostoskeskus monenlaisine palveluineen. Kontulan monikulttuurisuus näkyy mm. ravintoloiden ja kauppojen valikoimissa ja palveluakin voi saada useammalla kielellä.

Talon esite, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Pesutupa

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

152


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 24 - 24 m2
2h: 34 - 61 m2
3h: 75 - 80 m2
4h: 99 - 99 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Pesutupa


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot aspa@asumapalvelut.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Asuma Palvelut / Herttoniemi, Suolakivenkatu 20, 00810, HELSINKI0207 792 300aspa@asumapalvelut.fi