Vattuniemenkatu 25 E-F

Helsinki, Lauttasaari
36,5 - 51,5 m2
0 asuntoa vapaana

Kolme vuokra-asuntoa osakehuoneistojen naapurissa

Koti meren äärellä

Halutulla, rauhallisella asuinalueella sijaitsevassa tyylikkäässä kerrostalossa on SATOlla vuokrattavana kolme kaunista kotia, joista osa on viiden, osa neljän tähden SATO LaatuKoteja. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on valoisat, helposti sisustettavat pohjaratkaisut ja suojaisat lasitetut parvekkeet, joilta avautuu näkymä Vattuniemenkadulle etelään. Asuinhuoneiden lattiat ovat vaaleaa parkettia ja kylpytilat on kaakeloitu kauttaaltaan. Keittokomeroissa on tasoon upotettu liesi, erillinen uuni ja integroitu astianpesukone. Rosteripintainen jää-pakastinkaappi ja massiivipuiset työtasot täydentävät tyylikkäitä asuntoja ja viihtyisyyttä lisäävät haapapuiset saunat, kylpyhuoneen lattialämmitys sekä eteisten peilioviset kaapistot. Kylpyhuoneissa on liitännät pesutornille.

Asuntoihin tehdään vuoden määräaikaisuudella alkava, toistaiseksi voimassaolevana jatkuva vuokrasopimus. Tämän takia huoneistoissa ei ole lainkaan vuokravakuutta.

Lauttasaari on tunnettu uskollisista asukkaistaan, kauniista kävelyreiteistään sekä meren läheisyydestä. Kävelyetäisyydellä Vattuniemenkadusta ovat kattavat päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sekä venesatama kahviloineen. Lauttasaarentietä kulkee useita seutulinjoja Leppävaaran, Soukan ja Westendin suuntiin. Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lemmikit tervetulleita
Väestönsuoja
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

3


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 36,5 - 36,5 m2
2h: 50,5 - 51,5 m2


Yleiset tilat

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone


Varallisuusrajat

Ei


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Ruoholahden Kiinteistöhuolto Oy, Messitytönkatu 10, 00180, HELSINKI050 300 9980huolto@talonmiehet.fi


Talon yhteystiedot