Vattuniemenkatu 25 G

Helsinki, Lauttasaari
131 - 132 m2
0 asuntoa vapaana

Upeat asunnot vastaavat vaativaan makuun

Legendaarinen Lauttasaari

Lauttasaaren laivalaiturin kupeessa sijaitsevassa vanhaan teollisuusrakennukseen saneeratussa selkeälinjaisessa kerrostalossa on SATOlla vuokrattavana kaksi tyylikästä ja tilavaa huoneistoa. Muut taloyhtiön asunnot ovat osakehuoneistoja. Vuokrattavien asuntojen katseenvangitsijoina toimivat upeat, avarat olohuoneet, joiden ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan. Parvekkeet avautuvat keittiöistä aamuaurinkoon pihan puolelle. Asuinhuoneiden tammiparkettilattiat, mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet sekä persoonallisella sisäikkunalla varustetut saunat lisäävät huoneistojen tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä. Keittiöissä on mustat kivitasot, integroidut astianpesukoneet ja keraamiset liedet erillisine uuneineen.

Asuntoihin tehdään vuoden määräaikaisuudella alkava, toistaiseksi voimassaolevana jatkuva vuokrasopimus. Tämän takia huoneistoissa ei ole lainkaan vuokravakuutta.

Lauttasaari on tunnettu hyvistä ulkoilumahdollisuuksistaan ja merellisyydestään sekä kaupunginosalle uskollisista asukkaistaan. Rantaviivaa seuraa noin kymmenen kilometrin lenkkipolku ja esimerkiksi veneilijöille löytyy kattavat palvelut Vattunokan venesatamasta. Lauttasaaressa on myös ala- ja yläasteet sekä lukio ja useita päiväkoteja ja leikkipuistoja. Kirjastokin löytyy kävelyetäisyydeltä. Lauttasaarentietä kulkee esimerkiksi useita busseja mm. Otaniemen, Leppävaaran ja Kivenlahden suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

2


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

4h


Asuntojen koot

4h: 131 - 132 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Lauttasaari, Koillisväylä 11, 00200, HELSINKI010 270 8900lauttasaari@kotikatu.fi