Vattuniemenkuja 3

Helsinki, Lauttasaari
59 - 59 m2
0 asuntoa vapaana

Upeita koteja upeassa talossa

Legendaarinen Lauttasaari

Halutulla, rauhallisella asuinalueella sijaitsevassa todella tyylikkäästi kaartuvassa kerrostalossa on SATOlla vuokrattavana kolme tilavaa ja tyylikästä kotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa huoneistoissa on tilavat, lasitetut parvekkeet, joilta avutuu näkymä lounaaseen pihatien puolelle. Avarat ja valoisat olohuoneet, haapapuinen sauna, eteisten peilikaapistot sekä tyylikkäästi toteutetut keittokomerot tuovat viihtyisyyttä ja laatua asumiseen. Asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia ja valoisat kylpyhuoneet kauttaaltaan kaakeloitu. Keittokomeroissa on vakiovarusteena astianpesukone, jää-pakastinkaappi sekä tasoon upotettu liesi ja erillinen uuni. Kylpyhuoneessa on liitännät pesutornille.

Lauttasaari on tunnettu hyvistä ulkoilumahdollisuuksistaan ja merellisyydestään sekä kaupunginosalle uskollisista asukkaistaan. Rantaviivaa seuraa noin kymmenen kilometrin lenkkipolku ja esimerkiksi veneilijöille löytyy kattavat palvelut Vattunokan venesatamasta. Lauttasaaressa on myös ala- ja yläasteet sekä lukio ja useita päiväkoteja ja leikkipuistoja. Kirjastokin löytyy kävelyetäisyydeltä. Lauttasaarentietä kulkee esimerkiksi useita busseja mm. Otaniemen, Leppävaaran ja Kivenlahden suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

3


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 59 - 59 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Lauttasaari, Koillisväylä 11, 00200, HELSINKI010 270 8900lauttasaari@kotikatu.fi