Lupajantie 2

Helsinki, Mellunkylä
22,5 - 65,5 m2
16 asuntoa vapaana

Uusi koti Mellunkylässä

Kodikkaat luhtitalot mukavassa pihapiirissä

Lupajantie 2:ssa on yhteensä kuusi kaksikerroksista luhtikäytävällistä taloa, joiden rakennusmateriaali kantavien rakenteiden ja julkisivun osalta on puu. U-muotoisten rakennusten keskelle jää valoisat atriumpihat.

Taloissa on yhteensä 112 uutta vuokrakotia, tehokkaista yksiöistä 4h+k -perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi. Terassien lasituksissa on lasiovi, josta pääsee pihalle. Pihapiirissä on lisäksi talousrakennuksia, joissa sijaitsevat asukkaiden käytössä oleva kerhotila ja saunatilat sekä ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja. Pesula ja kuivaushuone ovat C-talon alakerrassa. Osa varastotiloista on A, B ja D-taloissa. Autopaikat, 66 kpl, sijaitsevat tontin Untamalantien puoleisella reunalla. Autopaikoista 20 kpl on sähköauton latauspaikkoja.

Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen tulee aurinkopaneelit.

Mellunkylän alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, mm. Kontulan ala-aste ja Helsingin yhteislyseo. Päivittäispalvelut löytyvät Myllypuron ja Kontulan metroasemilta, ja kattavammat palvelut sijaitsevat Itäkeskuksessa. Mellunmäen alue on ihanteellinen ulkoilun ja liikunnan ystäville. Alueella on useita puistoja ja monipuolisia kävelyreittejä, jotka kutsuvat reippailemaan. Lisäksi Myllypurossa on jäähalli ja Kontulassa uimahalli.

Talon esite, pdfLiikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Pesutupa
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Kuivaushuone
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

112


Rakennusten lukumäärä

9


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 22,5 - 26 m2
2h: 32,5 - 42 m2
3h: 51,5 - 60 m2
4h: 65,5 - 65,5 m2


Yleiset tilat

Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Kuivaushuone, Kerhohuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot aspa@asumapalvelut.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Asuma Palvelut, Kannuskuja 2 (Hakunila Vantaa), Suolakivenkatu 20 (Herttoniemi Helsinki, Herttoniemen toimipiste suljetaan 3.6.2022)0207 792 300aspa@asumapalvelut.fi