Lupajantie 2

Helsinki, Mellunkylä
22,5 - 65,5 m2
2 asuntoa vapaana

Uusi koti Mellunkylässä

Kodikkaat luhtitalot mukavassa pihapiirissä

Lupajantie 2:ssa on yhteensä kuusi kaksikerroksista luhtikäytävällistä taloa, joiden rakennusmateriaali kantavien rakenteiden ja julkisivun osalta on puu. U-muotoisten rakennusten keskelle jää valoisat atriumpihat.

Taloissa on yhteensä 112 uutta vuokrakotia, tehokkaista yksiöistä 4h+k -perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi. Terassien lasituksissa on lasiovi, josta pääsee pihalle.

Pihapiirissä on lisäksi talousrakennuksia, joissa sijaitsevat asukkaiden käytössä oleva kerhotila ja saunatilat sekä ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja. Pesula ja kuivaushuone ovat C-talon alakerrassa. Osa varastotiloista on A, B ja D-taloissa. Autopaikat, 66 kpl, sijaitsevat tontin Untamalantien puoleisella reunalla. Autopaikoista 20 kpl on sähköauton latauspaikkoja.

Riippumaton vastuullisuusraati on valinnut Lupajantien 2:n mukaan Osta vastuullisesti -sivustolle. Paneeli arvioi kestävämpää elämäntapaa ja vastuullisempia valintoja suhteellisen vastuullisuuden näkökulmasta.

Sivustolle valitut kotitalot ovat muita tarjolla olevia vaihtoehtoja kestävämpi valinta. A-energialuokan talot lämpiävät maalämmöllä ja niiden suunnittelussa on huomioitu muun muassa käytettävyys, huollettavuus ja muuntojoustavuus. Talojen rungolla on normaalin 50 vuoden sijasta 100 vuoden elinkaari.

Mellunkylän alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, mm. Kontulan ala-aste ja Helsingin yhteislyseo. Päivittäispalvelut löytyvät Myllypuron ja Kontulan metroasemien tuntumasta, ja kattavammat palvelut sijaitsevat Itäkeskuksessa. Mellunmäen alue on ihanteellinen ulkoilun ja liikunnan ystäville. Alueella on useita puistoja ja monipuolisia kävelyreittejä, jotka kutsuvat reippailemaan. Lisäksi Myllypurossa on jäähalli ja Kontulassa uimahalli.

Talon esite, pdf »Tutustu SATOn Osta vastuullisesti koteihin »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Pesutupa
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Kuivaushuone
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

112


Rakennusten lukumäärä

9


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 22,5 - 26 m2
2h: 32,5 - 42 m2
3h: 51,5 - 60 m2
4h: 65,5 - 65,5 m2


Yleiset tilat

Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Kuivaushuone, Kerhohuone


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot info@vuokki.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, Tyynylaavantie 20, 00980, HELSINKI010 821 3500info@vuokki.fi