Rakuunantie 17

Helsinki, Munkkiniemi
40 - 76,5 m2
Varallisuusrajat
0 asuntoa vapaana

Raikkaat pinnat ja uudet varusteet

Remontoidut vuokra-asunnot Munkkiniemessä

Viisikerroksiset talot ovat vehreällä tontilla Rakuunantien päässä, pienen metsikön kupeessa. V. 2016-17 remontoiduissa asunnoissa on erittäin selkeät ja helposti kalustettavat tilaratkaisut sekä uudet, raikkaat pinnat. Osassa huoneistoissa keittiötilat avautuvat olohuoneeseen ja osassa on erillinen ruokailukeittiö. C-D talon alimmassa kerroksessa olevissa asunnoissa on oma pihaterassi ja kaikissa muissa asunnoissa on parveke.

Talon asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto ja kerhohuone. Pesulassa ja erillisessä kuivaushuoneessa lakanapyykit hoituvat tuota pikaa. Vehreällä pihalla on runsaasti leikki- ja oleskelutilaa. Tontin reunalla on autoille katospaikkoja sekä pistokepaikkoja.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Rakuunantien ympäristö on kehittyvää ja vetovoimaista asuinaluetta Munkkiniemessä. Alueella saattaa ajoittain kuulua rakentamisen ääniä päiväsaikaan.

Munkkiniemen alueella on tunnelmaa: historiaa, hienoja vanhoja taloja sekä mukavasti puistoja ja rantaa. Munkkiniemen puistotien varrella on pieniä kauppoja ja sympaattisia kahviloita. Ja lisää palveluita on Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Tilkanniityn puistossa, Leikkipuisto Viirissä, on toimintaa lapsille ja heidän vanhemmilleen. Munkkiniemen palvelukeskus tarjoaa toimintaa eläkeläisille ja työttömille. Alueella on useita kouluja ja terveysasemalle sekä neuvolaan on matkaa vain 500 m. Munkkiniemen kirjasto sijaitsee alle kilometrin päässä Riihitiellä, samoilla kulmilla kuin Munkkiniemen nuorisotalokin. Munkkiniemen kaduilla ja kulmilla on mukava ulkoilla ja ranta-alueilla kelpaa lenkkeillä. Rakuunantien julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Huopalahdentieltä kulkevat linja-autot Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan. Munkkiniemen puistotietä kulkee linja-autoja sekä ratikka. Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Kerhohuone
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Savuton
Väestönsuoja
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

65


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 40 - 60 m2
3h: 74 - 76,5 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Talon asukasvalinnassa on tuloihin ja/tai varallisuuteen liittyviä rajoituksia, ota yhteyttä.


Energialuokka

D (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemi, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot