Graniittitie 8 ja 13

Helsinki, Pihlajamäki
34 - 80 m2
2 asuntoa vapaana

Pihlajamäki on kaupungin rakastetuimpia lähiöitä

Vuokra-asuntoja kallion laella

Graniittitie 8 ja 13 7-kerroksiset talot sijaitsevat näkyvällä paikalla kallion laella Pihlajamäen ostoskeskusta vastapäätä. Molemmissa taloissa 32 vuokrakotia, selkeistä yksiöistä 80 m2:n 4h+kt -asuntoihin. Valoisissa huoneistoissa on 60-luvun tapaan selkeät, helposti kalustettavat tilaratkaisut ja suuret, matalalle laskeutuvat ikkunat. Kaikissa asunnoissa on lasitetut, lounaaseen suuntautuvat parvekkeet. Remontin yhteydessä rakennuksen lämmönlähteeksi vaihdettiin maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta auringon energiaa. Myös asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat on kunnostettu vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia. Pesulat ja kuivaushuoneet, osa irtaimistovarastoista sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot ovat rakennusten maanpäällisissä kellarikerroksissa. Loput irtaimistovarastot, kerhohuoneet ja saunaosastot sijaitsevat ullakkokerroksissa. Yhteisiin oleskelutiloihin kuuluu myös hulppean kokoiset kattoterassit, upeine näkymineen.

Vehreä Pihlajamäki on yksi Helsingin vanhimmista ja arkkitehtonisesti arvostetuimmista lähiöistä. Alueen 60-luvulla rakennettu osa rakennuksineen ja ympäristöineen on suojeltu asemakaavalla. Palvelut ovat hyvät. Ostoskeskus ja terveysasema sijaitsevat vain kivenheiton päässä, ja lähistöllä on useita kouluja ja päiväkoteja. Lahdenväylän toiselta puolelta löytyvät Viikin kauppakeskus, tiedepuiston alue sekä kirjasto. Pihlajamäen ja Pihlajiston ympäristössä on useita ulkoilualueita ja monipuolisia kävelyreittejä reippailun ystäville. Alueelta on hyvät bussiyhteydet Helsingin keskustan ja Malmin suuntaan.

Talon esite, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Pesutupa
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
common.features.CLUBHOUSE_RENTABLE
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

64


Rakennusten lukumäärä

4


Huoneisto tyypit

1h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 34 - 34 m2
3h: 60 - 60 m2
4h: 80 - 80 m2


Yleiset tilat

Pesutupa, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Kerhohuone


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot satoavaimet@lassila-tikanoja.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

L&T Kiinteistöhuolto Oy0106365000sato@lassila-tikanoja.fi