Korppaanmäentie 1 C

Helsinki, Pikku huopalahti
78
3h+k+sauna
Varattu

Vakuus 0 tai 250 €

Kun elämä yllättää, etkä halua sitoutua pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen, SATO VuokraKodeista löydät unelmiesi kodin lyhyemmäksikin aikaa. Valitse joustavasti omaan elämäntilanteeseen sopiva vaihtoehto: toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus kalenterikuukauden irtisanomisajalla ja 250 € vuokravakuudella TAI toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus 0 € vuokravakuudella, kun vuokrasopimus kestää vähintään 12 kk.

Valoa, avaruutta ja vieläpä oma sauna

Tilaa isommallekin perheelle

Haaveiletko kodista, jossa olisi tilaa isommallekin perheelle? Tai kodista, josta pääsisi helposti liikkumaan suuntaan ja toiseenkin? Tämä loistavien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva avara ja valoisa koti voi olla vastaus toiveisiisi. Selkeällä pohjaratkaisulla varustetussa kodikkaassa ylimmän kerroksen kolmiossa on kaksi mukavankokoista makuuhuonetta, erillinen keittiö sekä olohuone. Olohuoneesta on käynti länteen avautuvalle parvekkeelle. Valoisa, ikkunallinen sauna tuo pientä arjen luksusta ja oman saunan lämmöistä voit nautiskella vaikka päivittäin. Kaikki tämän kodin pinnat ovat vaaleasävyisiä. Seinät on maalattu maalarinvalkoisella ja lattiassa on vaalea laminaatti. Nykyaikaiset keittiökaapistot ja makuuhuoneiden sekä eteisen komerot ovat valkoisia. Komeroiden lisäksi säilytystilaa löytyy vielä lisää erillisestä vaatehuoneesta. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, nelilevyinen liesi sekä tilavaraus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Keittiön ikkunan ääreen sopii vähän suurempikin ruokapöytä. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisella ja lattia tummanharmaalla laatalla. Myös saunan lattiassa on sama tummanharmaa laatoitus. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.

SATO vuokraa edessä olevalta kadulta seitsemän parkkipaikkaa talon asukkaille. Paikat ovat numeroituja kylmäpaikkoja ja ne tunnistaa SATO-kyltistä. Parkkipaikan hinta on 35 €/kk ja pysäköintiä valvotaan yksityisen pysäköintiyrityksen toimesta.

Pikku Huopalahti on alueena mielenkiintoinen sekoitus urbaania, pastellisävyistä katukuvaa ja matalia, kolmikerroksisia taloja, intiimeine sisäpihoineen, geometrisine rakenteineen ja torneineen. Alueen julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Korppaanmäentielle pääsee esimerkiksi raitiovaunulla ja Mannerheimintietä kulkee useita linja-autoja eri suuntiin. Alueella on hyvät ja kattavat palvelut. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävelyetäisyydellä, samoin lähikaupat ja terveyspalvelut. Ulkoilun ystäville on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Pikku Huopalahden rannat ovat enimmäkseen puistoaluetta ja erilaisia kävelyreittejä lähtee alueelta useita, esimerkiksi Munkkiniemeen ja Seurasaaren suuntaan Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Sauna
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Kerhohuone
Ulkoiluväline­varasto
Lemmikit tervetulleita

Asunnon tiedot

Sijainti

Pinta-ala

78 m2


Huoneistotyyppi

3 huonetta + keittiö + sauna


Kerros

4


Rappu

C


Valmistunut

1990


Vapautuminen

Varattu


Hissi

Ei


Pesula

Ei


Savuton talo

Talossa saa tupakoida parvekkeella tai muualla erikseen tupakointiin osoitetuissa paikoissa


Lemmikit

Kyllä


Vuokra

/kk


Vesimaksu

24€/hlö/kk


Varallisuusrajat

Ei


Kotivakuutus

Pakollinen


TV-järjestelmä

Kaapeli, DNA/Welho


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot  asiakaspalvelu@sato.fi. Ei sisälly vuokraan.


OmaSATO asumisen palvelu

Voit tarkistaa mm. sopimustietosi ja tuoreimmat asiakasedut sekä tehdä vikailmoituksen.


Vuokrauksen yhteystiedot

SATO Vuokraus / Helsinki, 020 334 443,  asiakaspalvelu@sato.fi

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

22


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 35 - 35 m2
2h: 47 - 60,5 m2
3h: 78 - 80,5 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

E (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Johanna Puranen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Kotikatu Huopalahti, Ruosilantie 14, 00390, HELSINKI010 270 8560huopalahti@kotikatu.fi


Talon yhteystiedot