Purotie 3 Talin puistotie 4

Helsinki, Pitäjänmäki
52,5 - 82 m2
0 asuntoa vapaana

Puistomaisemia ja seesteistä elämää Talinlehdossa

Tyylikkäitä vuokra-asuntoja

Hyvällä paikalla Talin liikuntapuiston ja siirtolapuutarhan kupeessa sijaitsevassa rauhallisessa taloyhtiössä on vuokrattavana muutamia valoisia ja viihtyisiä SATOKoteja. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja. Yhdessä naapuritalojen kanssa taloyhtiö muodostaa suojaisan pihapiirin, jonka keskellä on kaunis ja helppokulkuinen korttelipiha istutuksineen ja leikkipaikkoineen.

Vuokrattavissa huoneistoissa on vaaleat parkettilattiat ja mukavuuslattialämmitetyt kauttaaltaan kaakeloidut kylpyhuoneet. Asunnoissa on ovipuhelimet ja verkkovirralla toimivat palohälyttimet eteisessä. Kaksioiden lasitetut parvekkeet avautuvat luoteeseen ja kolmion eteläkaakkoon.

Pitäjänmäellä on useita päiväkoteja sekä päivittäispalvelut lähietäisyydellä. Alueella on viihtyisä leikkipuisto ja Talin Tenniskeskus ja liikuntapuisto sijaitsevat kilometrin säteellä. Talin kartanonpuiston mailla ja Pajamäessä on useita kauniita kävelyreittejä, jotka kutsuvat reippailemaan ja talvisin lähistöltä löytyvät myös hoidetut hiihtoladut. Alueelle pääsee junan lisäksi Vihdintietä kulkevilla useilla seutu- ja U-linjoilla Espoon, Vantaan, Klaukkalan ja Takkulan suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

9


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 52,5 - 59 m2
3h: 82 - 82 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mari Piipponenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Pitäjänmäki, Ruosilantie 14, 00390, HELSINKI010 270 8200pitajanmaki@kotikatu.fi