Stenbäckinkatu 5

Helsinki, Taka-Töölö
26 - 50 m2
0 asuntoa vapaana

PERSOONALLISIA KOTEJA LOFT -TYYLIÄ ARVOSTAVALLE AIKUISELLE

Vuokra-asuntoja Töölössä

Miltä kuulostaisi vuokra-koti Töölön historiallisessa ja perinteikkäässä miljöössä, lähellä kaikkia palveluita? 1957 rakennettu vanha puhelinkeskus on saneerattu asuintaloksi, jossa on sekä luonnetta että persoonallisuutta, jota et löydä kaikkialta. Kauniit, valoisat ja huikealla huonekorkeudella varustetut huoneistot ovat uniikkeja ja henkivät loft-tyyliä.

Laatua ja mukavuutta asumiseen tuovat tammiparkettilattiat, kauttaaltaan kauniisti kaakeloidut mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet sekä hyvin varustellut keittiöt. A-portaan kaksioissa on pienet lounaaseen avautuvat parvekkeet. Osassa asuntoja on tilaa myös pyörätuolilla liikkumiseen. Asunnoissa on ovipuhelimet. Taloyhtiöstä löytyy yhteisiä oleskelutiloja ja saunaosasto. Taloyhtiö on tarkoitettu aikuisille, jotka tietävät jo mitä haluavat. Taloyhtiön asunnoissa voit huoletta asua läpi elämän, koska vuokraan sisältyvät peruspalvelut seniori-ikäiselle.

Taka-Töölössä on kattavat päivittäispalvelut, loistavat ulkoilumahdollisuudet, laaja urheilutarjonta, mm. Töölön kisahalli, Stadion ja Jäähalli aivan vieressä. Kulkuyhteydet raitiovaunulla tai bussilla muihin kaupunginosiin ovat erinomaiset. Terveyspalveluita tarjoavat kattavasti niin Laakson kuin Meilahdenkin sairaalat, jotka molemmat sijaitsevat kolmensadan metrin säteellä Stenbäckinkadusta. Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Vuokraan sisältyvät peruspalvelut kattavat turvarannekkeen ja turvahälytysvalmiuden turvarannekkeiden hälytyksiin (turva-auttajakäynneistä erillisveloitus). Rakennuksessa on automaattinen sammutusjärjestelmä sekä palonestojärjestelmä, joka tekee hälytyksen ja katkaisee sähköt asunnon laitteista tulipalon sattuessa. Lisäksi peruspalveluihin sisältyy 2 krt/viikossa virkistys- ja kulttuuritoimintaa, esimerkiksi liikuntatuokioita, elokuvien katselua, musiikkihetkiä tai hyvinvointiluentoja. Talossa on joka toinen viikko hoitajan vastaanotto, jossa saa perusterveydenhoidon palveluita; verenpaineen mittaukset, verensokerin mittaukset ja lääkehuollon neuvonta. Uudelle asukkaalle tehdään tarvittaessa standardoituja mittausmenetelmiä hyödyntäen terveydentilan ja toimintakyvyn arviointi, jonka pohjalta laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma.

Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Väestönsuoja
Mankeli
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

34


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 26 - 48 m2
2h: 37,5 - 50 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Mankeli, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

D (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi


Talon yhteystiedot