Stenbäckinkatu 5

Helsinki, Taka-Töölö
26 - 50 m2
1 asunto vapaana

PERSOONALLISIA KOTEJA LOFT -TYYLIÄ ARVOSTAVALLE AIKUISELLE

Vuokra-asuntoja Töölössä

Miltä kuulostaisi vuokra-koti Töölön historiallisessa ja perinteikkäässä miljöössä, lähellä kaikkia palveluita? 1957 rakennettu vanha puhelinkeskus on saneerattu asuintaloksi, jossa on sekä luonnetta että persoonallisuutta, jota et löydä kaikkialta. Kauniit, valoisat ja huikealla huonekorkeudella varustetut huoneistot ovat uniikkeja ja henkivät loft-tyyliä.

Laatua ja mukavuutta asumiseen tuovat tammiparkettilattiat, kauttaaltaan kauniisti kaakeloidut mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet sekä hyvin varustellut keittiöt. A-portaan kaksioissa on pienet lounaaseen avautuvat parvekkeet. Osassa asuntoja on tilaa myös pyörätuolilla liikkumiseen. Asunnoissa on ovipuhelimet. Taloyhtiöstä löytyy yhteisiä oleskelutiloja ja saunaosasto. Taloyhtiö on tarkoitettu aikuisille, jotka tietävät jo mitä haluavat. Taloyhtiön asunnoissa voit huoletta asua läpi elämän, koska vuokraan sisältyvät peruspalvelut seniori-ikäiselle.

Taka-Töölössä päivittäispalvelut ovat kaikki kävelymatkan sisällä ja lähistöllä on myös useita kouluja ja päiväkoteja sekä kirjasto. Urheilun ja liikunnan ystäville ympäristöstä löytyvät mm. jäähalli, pallokenttä, Uimastadion sekä Laakson ratsastustallit. Myös ulkoilureittejä löytyy useita esimerkiksi Humallahden rantapuiston kautta vaikkapa Seurasaareen saakka. Taka-Töölöön pääsee mm. useilla raitiolinjoilla sekä bussilinjoilla. Lisäksi Mannerheimintietä kulkee monia seutu- ja U-linjoja Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Nurmijärven suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

34


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 26 - 50 m2
2h: 37,5 - 50 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi