Iiluodontie 9

Helsinki, Vuosaari
44 - 57,5 m2
0 asuntoa vapaana

Miltä tuntuisi asua 80 metrin korkeudessa?

Näköalakoteja Vuosaaressa

Suomen korkeimmassa asuintalossa, Vuosaaren monipuolisten palveluiden ja Aurinkolahden kauniiden rantabulevardien tuntumassa on SATOlla vuokrattavana kolme laadukasta kotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja. Kaikissa vuokra-asunnoissa on parkettilattiat, kauttaaltaan kaakeloidut kylpyhuoneet ja selkeän toimivat pohjaratkaisut. Asuntojen lasitetuilta parvekkeilta avautuvat komeat näkymät yli Helsingin.

Tyylikkään taloyhtiön ainutlaatuisuutta lisäävät avara kivilattiainen sisääntuloaula, kaksi nopeaa hissiä sekä edustava ylimmän kerroksen maisemasauna. Paloturvallisuutta tuo edistyksellinen vesisumusprinklerijärjestelmä ja asunnoissa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Iiluodontielle pääsee mukavimmin metrolla.

Vuosaari on viihtyisä asuinalue, jonka valtteja ovat avarat puistoalueet sekä meren läheisyys. Alueella on erittäin hyvät palvelut, joista suurin osa löytyy kauppakeskus Columbuksesta. Alueella on myös useita päiväkoteja ja kouluja sekä urheilutalo uimahalleineen. Ulkoilijaa ilahduttavat niin Aurinkolahden kuin Kallahdenkin merelliset kävelyreitit, joita pitkin löytää tiensä Uutelan vehreille luontopoluille. Uimaranta, -halli ja urheilutalo sijaitsevat nekin kävelyetäisyydellä. Vuosaaressa on useita kouluja ja päiväkoteja sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

3


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 44 - 57,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Susanna Palomäkiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Vuosaari, Hiekkajaalanranta 5, 00980, HELSINKI010 270 8440vuosaari@kotikatu.fi