Harjukatu 12

Jyväskylä, Keskusta
52 - 59 m2
0 asuntoa vapaana

Modernit kaupunkikaksiot

Harjunkulman korttelissa keskellä kaupunkia

Harjunkulman moderni uudiskortteli, johon talo kuuluu, sijaitsee hienolla paikalla keskellä Jyväskylää kauppatorin ja Harjun viihtyisän ulkoilualueen välissä aivan palvelujen äärellä.

Tasokkaissa kaupunkikodeissa on suuret, luonnonvalon huoneisiin tuovat ikkunat ja viihtyisät lasitetut parvekkeet, jotka antavat mukavasti lisätilaa asumiseen. Keittiöt on sisustettu laadukkaasti ja varusteina on keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin ja mikroaaltouuni. Asumisen mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Turvaa tuo puolestaan ovipuhelinjärjestelmä.

Jyväskylän keskustan alue on todella monipuolinen niin palveluiden kuin kulttuurin ja muidenkin virikkeiden suhteen: kolme kauppakeskusta sekä vilkas kävelykatu ravintoloineen ja liikkeineen sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Myös kaupunginteatteri ja kirjasto, keskustan koulut, yliopisto, työväenopisto ja liikuntapaikat sekä kaupungin menestyvien urheiluseurojen kotikentät sijaitsevat kaikki lähistöllä. Harjun komeissa maisemissa risteilevä valaistu lenkkipolku ilahduttaa ulkoilun ystäviä ja Jyväskylän liikuntakeskukseen on matkaa vain puolisentoista kilometriä. Keskustan alueella liikennöi useita bussilinjoja ja rautatieasemalle on matkaa vain puolisen kilometriä.

Liikenneyhteydet löydät Jyväskylän paikallisliikenteen reittioppaasta »

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

10


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 52 - 59 m2


Huoltoyhtiö