Rautatienkatu 78

Oulu, Etelätulli
28,5 - 72 m2
0 asuntoa vapaana

Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa

Koteja kaiken ikäisille

Oulun ydinkeskustan tuntumaan rakentuvalla alueella sijaitsevassa talossa on valoisia, vaaleasävyisiä vuokra-asuntoja, joista suurin osa avautuu etelään. Asunnoissa on kodikkaan käytännölliset pohjaratkaisut ja kauniit, laadukkaat pintamateriaalit. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joilla viihdytään viileinäkin iltoina. Talon asukkaiden yhteiskäytössä on saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone. Autopaikat ovat pihakannen alla olevassa autohallissa.

Asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneet on kokonaan kaakeloitu. Keittiötiloissa yläkaapit ja korkeat komerot ovat valkoisia ja alakaapit vaalean puun sävyiset. Yksiöissä ja kaksioissa on jää-pakastinkaappi ja isommissa asunnoissa on jääkaappi ja pakastin. Kaikissa kodeissa on astianpesukone ja nelilevyinen liesi sekä paikka mikroaaltouunille. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Talo ja koko kiinteistöalue ovat savuttomia.

Oulun keskustan etelälaidalla uudet kerrostalokorttelit muodostavat viihtyisän ja korkeatasoisen Etelätullin asuinalueen. Limingantullin kaupunginosa tarjoaa hyvät päivittäispalvelut ja kattavammat palvelut löydät keskustasta. Liikunnan ja urheilun ystävät ilahtuvat kävelymatkan päässä sijaitsevasta Heinäpään urheilukeskuksesta, eikä Raksilan urheilukeskukseenkaan ole matkaa kuin puolisentoista kilometriä. Etelätullin sijainti aivan ydinkeskustan kainalossa takaa erinomaiset kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia, liikuitpa sitten kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Liikenneyhteydet löydät Oulun seudun liikennetiedosta »

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

39


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 28,5 - 29,5 m2
2h: 36,5 - 44 m2
3h: 61,5 - 69 m2
4h: 72 - 72 m2


Huoltoyhtiö