Laamannintie 1

Oulu, Laanila
30,5 - 30,5 m2
0 asuntoa vapaana

Tyylikäs kotitalo Oulujoen rantamaisemissa

Uudenkarheita koteja

Viihtyisää kerrostaloasumista Oulujoen rantamaisemissa!

Veden äärellä mieli lepää ja Laanilan kotoisa kerrostaloalue on asuinpaikkana vertaansa vailla. Tässä pääosin osakehuoneistoista koostuvassa taloyhtiössä SATOlla on vuokrattavana kuusi hyvin varusteltua yksiötä.

Kaikissa vuokra-asunnoissa on iso itään ja etelään antava lasitettu parveke, tammiparkettilattiat sekä kaakeloitu, mukavuuslattialämmityksellä varustettu kylpyhuone. Asuntojen vakiovarustukseen kuuluvat sälekaihtimet, jää-pakastinkaappi, astianpesukone sekä nelilevyinen sähköliesi.

Laanilan kaupunginosa on vehreä ja viihtyisä. Arkkitehtitoimisto Alvar Aallon 50-luvulla Typpi Oy:lle (Kemira) suunnittelemat kerrostalot, rivitalo ja asuinkäyttöön saneerattu pesularakennus antavat alueelle omaleimaisen ilmeen yhdessä puutalojen ja uudisrakennusten kanssa. Oulujoen ranta-alue tarjoaa kauniit kävelyreitit ulkoilijoille ja lähistöltä löytyvät myös päiväkodit, koulu ja lukio sekä päivittäistavarakaupat. Sekä keskustaan että Myllyojan ostoskeskukseen on matkaa noin kaksi ja puoli kilometriä.

Liikenneyhteydet löydät Oulun seudun liikennetiedosta »

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

6


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h


Asuntojen koot

1h: 30,5 - 30,5 m2


Huoltoyhtiö