Notaarintie 6

Oulu, Laanila
45 - 45 m2
0 asuntoa vapaana

Arvostettu asuinalue Oulujoen rantamaisemissa

Rauhallinen taloyhtiö

Suojaisan pihan laidalla, Oulujoen rannalla sijaitsevassa taloyhtiössä on SATOlla vuokrattavana kaksi valoisaa kaksiota. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on eteläkaakkoon leikkipihan puolelle avautuva parveke/asuntopiha ja oma ikkunallinen sauna. Ilmava keittokomero jatkuu yhtenäisenä tilana olohuoneen puolelle ja vaatehuoneen ansiosta kodeissa on reilusti säilytystilaa. Eteisessä, keittokomerossa ja olohuoneessa on tyylikäs saarnilautaparketti, makuuhuoneessa muovimatto. Lattialämmitetty kylpyhuone on kauttaaltaan kaakeloitu. Keittokomerossa on jää-pakastinkaappi ja paikka astianpesukoneelle, kylpyhuoneessa tilaa pyykinpesukoneelle.

Laanilan kaupunginosa on vehreä ja viihtyisä. Arkkitehtitoimisto Alvar Aallon 50-luvulla Typpi Oy:lle (Kemira) suunnittelemat kerrostalot, rivitalo ja asuinkäyttöön saneerattu pesularakennus antavat alueelle omaleimaisen ilmeen yhdessä puutalojen ja uudisrakennusten kanssa. Oulujoen ranta-alue tarjoaa kauniit kävelyreitit ulkoilijoille ja lähistöltä löytyvät myös päiväkodit, koulu ja lukio sekä päivittäistavarakaupat. Sekä keskustaan että Myllyojan ostoskeskukseen on matkaa noin kaksi ja puoli kilometriä.

Liikenneyhteydet löydät Oulun seudun liikennetiedosta »
Väestönsuoja

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

2


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 45 - 45 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot kiinteistohuolto@kiinteistohuoltoaction.com. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Jukka Moilanen, Realia Managementasiakaspalvelu.RM@realia.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Action Oy, Patteritie 2, 90530, OULU(08) 348 203kiinteistohuolto@kiinteistohuoltoaction.com