Näsijärvenkatu 1

Tampere, Finlayson
66 - 66 m2
0 asuntoa vapaana

finlayson koti

Keskustan sykkeen läheisyydestä

Historiallisesti arvokkaalla Finlaysonin alueella sijaitsevassa viihtyisässä korttelissa on SATOlla vuokrattavana kaksi valoisaa, avaraa kaksiota. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa huoneistoissa on upean kokoinen olohuone, Näsilinnankadulle antava lasitettu parveke ja oma sauna. Asuinhuoneissa on kauniit parkettilattiat ja kylpyhuoneet on kaakeloitu. Molemmissa asunnoissa on säilytystilaa sekä makuu- että vaatehuoneessa. Keittokomeroiden vakiovarusteisiin kuuluvat jää-pakastinkaappi, astianpesukone, liesi ja mikroaaltouuni. Huoneistoissa on keskuspölynimuriputkisto ja yleiskaapelointijärjestelmä.

Finlaysonin alue sijaitsee ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, Tammerkosken tuntumassa. Aluetta leimaavat eri aikakausilta peräisin olevat tehdasrakennukset ja uudisrakentaminen onkin kaavoitettu vanhaa kunnioittaen. Päivittäispalvelut, ravintolat ja kahvilat löytyvät kävelyetäisyydeltä ja Näsinpuiston virkistysalue kutsuu ulkoilemaan. Kulttuurin ystävät ilahtuvat elokuvateatterin, Taidekeskuksen ja alueen monien museoiden tarjonnasta. Finlayson kutsuu viihtymään!

Liikenneyhteydet löydät Nyssen reittioppaasta »
Väestönsuoja

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

2


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 66 - 66 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Lännen Kiinteistöpalvelu Oy, Kokkolankatu 4, 33300, TAMPERE(03) 3142 3400lkpalvelu@lkpalvelu.com