Tamppikuja 3

Tampere, Hervanta
51,5 - 58,5 m2
0 asuntoa vapaana

Esteetöntä ja vaivatonta asumista yli 55-vuotiaille

HERVANNAN KESKUSTA

Taloyhtiö on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille henkilöille. Asumaan on mahdollisuus päästä myös sellaisten perheiden, joissa jonkun jäsenen toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman takia.

Asunto Oy Tampereen Waltteri sijaitsee Hervannan sydämessä kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon ikääntyvän väestön tarpeet ja mahdollistettu joustava asuminen mahdollisimman pitkään omassa kodissa. Asukkaille on varattu autopaikat pihapiirissä olevasta pysäköintitalosta.

Hervanta sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hervanta on kooltaan ja asukasmäärältään pienen kaupungin kokoinen asuntoalue. Alueelta löytyvät kaikki palvelut, joten Tampereen keskustaan kulkeminen ei ole välttämätöntä. Kulkuyhteydet keskustaan ovat kuitenkin hyvät, bussiyhteyksiä on runsaasti, kevyenliikenteen väylät ovat monipuoliset ja omalla autolla kulkeminen on vaivatonta. Hervannassa on myös loistavat ulkoilumahdollisuudet. Lenkkeilymaastot ovat erinomaiset ja marjamaastot ovat lähellä. Uimaan pääsee niin luonnonvesiin kuin uimahalliinkin.

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Väestönsuoja
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

10


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 51,5 - 58,5 m2


Yleiset tilat

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Kuivaushuone


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

C (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksola, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

PTH-Kiinteistöpalvelut / Pirkan Talohuolto Oy, Takojankatu 2 A, 33540, TAMPERE010 270 8040pirkantalohuolto@pirkantalohuolto.fi


Talon yhteystiedot