Sarvijaakonkatu 31, Alapeusonkatu 6

Tampere, Kaleva
29,5 - 60 m2
1 asunto vapaana

Uudet vuokra-asunnot Kalevassa

Hyvät yhteydet ja palvelut ulottuvillasi

Alapeusonkatu 6 on osa uutta Tiilikylän korttelia, joka muodostuu viidestä kerrostalosta. Korttelin keskelle jää turvallinen yhteispiha, jossa tavataan naapureita. Selkeiksi ja joustaviksi suunniteltuja vuokrakoteja talossa on yhteensä 47 kpl. Pienemmät asunnot, yksiöt ja kaksiot soveltuvat erinomaisesti yhden ja kahden hengen talouksille. Pienehkö perhe taas saa kivan kodin tehokkaista päätykolmioista. Korttelipihan puolelle avautuvissa kaksioissa ja kolmioissa on oma terassi tai lasitettu parveke, joka sopii leppoisaksi kahvittelupaikaksi tai vaikkapa viherpeukalon omaksi keitaaksi. Muissa asunnoissa valoa ja viihtyisyyttä lisää ranskalainen parveke.

Talon mukavuuksiin kuuluu korttelin alla oleva pysäköintihalli, josta pääsee sisäkautta kuivin jaloin kotiovelle saakka. Polkupyörät säilytetään omassa katoksessaan pihalla ja muille harrastusvälineille löytyy paikka kellarikerroksen irtaimistovarastoista.

Asunnot, koko talo ja tontti ovat savuttomia.

Kalevan kaupunginosassa palvelut ovat ulottuvillasi. Päivittäistavarakauppa on lähettyvillä ja kävelymatkan päässä oleva Prismakeskus kasvattaa lähivuosina palvelutarjontaansa. Ulkoilun ystävä löytää mieluisat lenkkimaastot Kalevanharjun kauniista maisemista. Lisäksi Kalevan uintikeskus, Hakametsän jäähalli ja Tampere Areena sekä monet muut harrastusmahdollisuudet löytyvät ihan kotikulmilta. Päiväkodit, koulut ja oppilaitokset ovat nekin näppärästi kävely- tai pyöräilymatkan päässä. 

Tampereen keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä ja matka taittuu nopeasti pyöräillen tai Sammonkatua kulkevilla busseilla. Myös suunnitteilla oleva pikaratikka tulee kulkemaan Sammonkatua pitkin.

Liikenneyhteydet löydät Nyssen reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

47


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 29,5 - 37,5 m2
2h: 51 - 52,5 m2
3h: 59,5 - 60 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot hhkp@hhkp.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Elina Lehtinenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi