Sarvijaakonkatu 31, Alapeusonkatu 6

Tampere, Kaleva
29,5 - 60 m2
0 asuntoa vapaana

Uudet vuokra-asunnot Kalevassa

Hyvät yhteydet ja palvelut ulottuvillasi

Alapeusonkatu 6 on osa uutta Tiilikylän korttelia, joka muodostuu viidestä kerrostalosta. Korttelin keskelle jää turvallinen yhteispiha, jossa tavataan naapureita. Selkeiksi ja joustaviksi suunniteltuja vuokrakoteja talossa on yhteensä 47 kpl. Pienemmät asunnot, yksiöt ja kaksiot soveltuvat erinomaisesti yhden ja kahden hengen talouksille. Pienehkö perhe taas saa kivan kodin tehokkaista päätykolmioista. Korttelipihan puolelle avautuvissa kaksioissa ja kolmioissa on oma terassi tai lasitettu parveke, joka sopii leppoisaksi kahvittelupaikaksi tai vaikkapa viherpeukalon omaksi keitaaksi. Muissa asunnoissa valoa ja viihtyisyyttä lisää ranskalainen parveke.

Talon mukavuuksiin kuuluu korttelin alla oleva pysäköintihalli, josta pääsee sisäkautta kuivin jaloin kotiovelle saakka. Polkupyörät säilytetään omassa katoksessaan pihalla ja muille harrastusvälineille löytyy paikka kellarikerroksen irtaimistovarastoista.

Asunnot, koko talo ja tontti ovat savuttomia.

Kalevan kaupunginosassa palvelut ovat ulottuvillasi. Päivittäistavarakauppa on lähettyvillä ja kävelymatkan päässä oleva Prismakeskus kasvattaa lähivuosina palvelutarjontaansa. Ulkoilun ystävä löytää mieluisat lenkkimaastot Kalevanharjun kauniista maisemista. Lisäksi Kalevan uintikeskus, Hakametsän jäähalli ja Tampere Areena sekä monet muut harrastusmahdollisuudet löytyvät ihan kotikulmilta. Päiväkodit, koulut ja oppilaitokset ovat nekin näppärästi kävely- tai pyöräilymatkan päässä. 

Tampereen keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä ja matka taittuu nopeasti pyöräillen tai Sammonkatua kulkevilla busseilla. Myös suunnitteilla oleva pikaratikka tulee kulkemaan Sammonkatua pitkin.


Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Savuton
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

47


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 29,5 - 37,5 m2
2h: 51 - 52,5 m2
3h: 59,5 - 60 m2


Yleiset tilat

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kuivaushuone


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

C


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Elina Lehtinen, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Kanjoninkatu 4, 33720, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot