Saarenvainionkatu 9

Tampere, Kaukajärvi
38 - 74,5 m2
1 asunto vapaana

Tampere, Kaukajärvi

Saarenvainionkatu 9

Kaukajärven keskustan tuntuman läheisyydessä on neljän kerrostalon kokonaisuus, joiden ansiosta muodostuu taloyhtiölle rauhallinen sisäpiha. Taloyhtiön pihalla on mukava viettää kesäpäivää kaukana arjen kiireistä, muta silti lähellä palveluita. Talon julkisivu, ikkunat ja katto kunnostettiin 2013. Vaikka itse talo on valmistunut 1970 luvun lopussa, niin remontin ansiosta se vastaa ulkoisesti tämän päivän taloja. Useammat huoneistot ovat myös uudistettu ajan saatossa. Saapuessasi taloyhtiön läheisyyteen huomiosi kiinnittyy Meksikolaisen taiteilijan Paola Delfinin seinämaalaukseen, jolle antoi kasvonsa kolme taloyhtiön omaa asukasta. Taideteos syntyi juuri 50-vuotisjuhlia viettäneen SATOn asuinkerrostalon julkisivuun Saarenvainionkadulle osana Upeart Festival 2019 -taidetapahtumaa.

Kaukajärvi. Nimensä mukaisesti täällä sijaitsee kauniin luonnon keskellä monipuolisia aktiviteetteja tarjoava Kaukajärvi, jossa harrastetaan uimista- kesäisin kuin talvisin, sekä melontaa. Kaukajärven keskusta alue tarjoaa monipuolisia palveluita. Täältä löydät niin ruokakaupat, ravintolat, terveyskeskuksen, apteekin kuin kirjastonkin. Ulkoilun ja liikunnan ystävät löytävät tiensä alueen vehreille lenkkipoluille. Täältä on yllättävän nopea kulku myös Hervantaa tai Turtolaan jos koulu- tai työpaikkasi sattuisi siellä sijaitsemaan tai muuten vain olisi menoa. Hyvät yhteydet myös Tampereen keskustaan kuuluvat alueen ominaisuuksiin.

Nyssen reittiopas
Kerhohuone
Kuivaushuone
Pesutupa
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

90


Rakennusten lukumäärä

4


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 38 - 38 m2
2h: 49,5 - 63 m2
3h: 74 - 74,5 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asiakaspalvelu@kaukajarviok.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi