Voimakatu 1

Tampere, Ratina
34 - 66,5 m2
0 asuntoa vapaana

Rantabulevardilla Tampereen keskustassa

Vuokrakoteja Ratinanrannassa

Voimakadun asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja vaativaakin kotikokkia miellyttävä keittiön varustetaso. Asuinhuoneiden lattiat ovat lakattua tai mattavalkolakattua tammiparkettia ja mukavuuslattialämmityksellä varustetut kylpyhuoneet kaakeloitu. Keittiöiden värimaailma vaihtelee asunnoittain ja kaikissa on vakiovarusteina jää-pakastinkaappi, astianpesukone, kalusteuuni ja keraaminen liesitaso.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, ilmastointi kaukojäähdytyksellä, lasitetut parvekkeet, sälekaihtimet sekä kameranäytöllä varustettu ovipuhelin.

Valmius laajakaistaan sisältyy vuokraan.

Voimakadulle on helppo kulkea kävellen, pyöräillen, autolla ja julkisilla. Talon alla on autohalli, linja-autoasemalle on pari sataa metriä ja rautatieasemallekin matkaa alle kilometri.

Pyhäjärven rannalla yhdistyvät luonnon läheisyys, komeat maisemat ja kaupungin keskustan edut. Alueella on hyvät palvelut: kauppakeskus Ratina sijaitsee aivan naapurissa ja heti sen takana on myös kauppakeskus Koskikeskus. Kun kävelyetäisyydellä sijaitsevat myös Pyynikin lenkkeilymaastot, Ratinan stadion ja ydinkeskustan palvelut, ei urbaani manselainen muuta kaipaakaan. Paitsi kenties vesille, ja sekin onnistuu: Ratinanrannassa on pienvenesatama ja isommat järviristeilijät liikennöivät Laukontorilta.

Liikenneyhteydet löydät Nyssen reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

32


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 34 - 39,5 m2
2h: 42 - 66,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi