Pakkarinkatu 3 a

Turku, Kakolanmäki
36 - 59,5 m2
0 asuntoa vapaana

Kakolanmäen kupeessa

Korkeatasoisia koteja

Arvostetulla paikalla Aurajoen länsirannalla, vehreän Kakolanmäen kupeessa sijaitsevassa tyylikkäässä kerrostalossa on SATOlla vuokrattavana viisi korkeatasoista kaksiota ja yksiötä. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavien asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja helposti sisustettavia. Kaikissa on leppäpaneloitu sauna ja iso lasitettu parveke, joka kaksioissa antaa kaakkoon ja yksiössä lounaaseen. Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia ja niiden alla on vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneiden lattiat on laatoitettu ja seinissä on himmeälasitettu kaakelointi. Vaaleiden keittokomeroiden katseenvangitsijana toimivat graniittiset työtasot. Vakiovarustukseen kuuluvat jää-pakastinkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni sekä keraaminen liesitaso kalusteuuneineen.

Autohallipaikka sisältyy vuokraan.

Kakolanmäki ympäristöineen on viihtyisä, rauhallinen asuinalue Turun Linnan tuntumassa. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä ja kulttuurin ystäville alue tarjoaa lukemattoman määrän museoita sekä esimerkiksi Turun konservatorion konserttisalin esityksineen. Liikunnan ystävät taas suuntaavat matkansa joen yli Samppalinnan urheilupuistoon ja palloiluhallille.

Liikenneyhteydet löydät Fölin reittioppaasta »
Väestönsuoja

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

5


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 36 - 36 m2
2h: 49 - 59,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot vuokraus.turku@sato.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Antti Tuomolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Taajama Team Oy, 20361, TURKU0400532253asiakaspalvelu@taajamateam.fi