Varikkokaarre 2

Vantaa, Keimolanmäki
26,5 - 68 m2
0 asuntoa vapaana

Etu: 200€ IKEA-rahaa

Kun vuokraat Varikkokaarre 2:sta kodin, saat sopimuksen solmimislahjaksi 200€ lahjakortin IKEAAN ja 150€ pakuovelle.com -rahaa.

Kampanja-aika on 3.9.-1.10.2019 Vuokrasopimuksen tulee alkaa 1.10.2019.

Kauniita koteja luonnonläheisyyttä arvostaville

Uudet vuokra-asunnot Keimolanmäessä

Kovaa vauhtia kehittyvä puistomainen Keimolanmäki tarjoaa hyvän asuinympäristön niille, jotka kaipaavat luonnon läheisyyttä ja erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia. Puistoalueen laidassa sijaitseva Varikkokaarre 2 on viisikerroksinen talo, jossa on 46 asuntoa yksiöistä tehokkaisiin 4h+k+s -asuntoihin. Useimmissa asunnoissa on pihaterassi tai lasitettu parveke. Osassa yksiöitä ja kaksioita on ranskalainen parveke. Muutamassa 3h+k+s -asunnossa on oma sauna. Osassa asuntoja on oma varastotila huoneistossa ja yhteistiloissa olevat tilavammat irtaimistovarastot on varattu niille, joilla ei ole asunnossaan omaa varastoa.

Uuden talon mukavuuksiin kuuluvat myös toimivat yhteistilat: pesula ja kuivaushuone sekä asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto ovat talon alakerrassa. Pysäköintiä varten oman pihan pohjoisreunalla on 23 autopaikkaa ja viereisellä tontilla 22. Lisäksi 1 paikka on viereisen tontin autohallin kannella. Kolme paik­oista on varattu sähköautojen latauspisteille.

Keimolanmäen uusi asuinalue sijaitsee Hämeenlinnanväylän länsipuolella vajaan kilometrin päässä Kehäradan Kivistön juna-asemasta. Kivistöön on tulossa koko alueen palveluiden ja kauppojen keskittymä. Keimolanmäen oma paviljonkipäiväkoti valmistuu lokakuussa 2019 ja samaan yhteyteen tulee Aurinkokiven koulun toimipiste, missä opetus alkaa lukuvuonna 2020-2021. Kivistön asemalta pääsee kätevästi junalla mm. lentokentälle, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen sekä Helsingin keskustaan. Hämeenlinnanväylä palvelee omalla autolla liikkuvia. Keimolanmäen alue on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Seudun autourheiluhistoriasta muistuttavat mm. katujen nimet ja puistoihin ja pihoille sijoittuvat taideteokset.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Katso asuntoesittelyvideo tästä>>

Autopaikkoja on saatavilla omassa pihassa sekä viereisellä tontilla. Yhteensä paikkoja on 46 kpl, mistä kolme on sähköautojen latauspisteitä.

Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Savuton
Väestönsuoja
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

46


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 26,5 - 30,5 m2
2h: 46 - 51,5 m2
3h: 53,5 - 58,5 m2
4h: 68 - 68 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Talosauna


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

C


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Jorma Rasi, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi020334443


Huoltoyhtiö

Talosyke Oy (Vantaa), Koivuhaantie 18, 01510, VANTAA0207498060toimisto@talosyke.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot