Varikkokaarre 2

Vantaa, Keimolanmäki
26,5 - 68 m2
4 asuntoa vapaana

Kauniita koteja luonnonläheisyyttä arvostaville

Uudet vuokra-asunnot Keimolanmäessä

Kovaa vauhtia kehittyvä puistomainen Keimolanmäki tarjoaa hyvän asuinympäristön niille, jotka kaipaavat luonnon läheisyyttä ja erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia. Puistoalueen laidassa sijaitseva Varikkokaarre 2 on viisikerroksinen talo, jossa on 46 asuntoa yksiöistä tehokkaisiin 4h+k+s -asuntoihin. Useimmissa asunnoissa on pihaterassi tai lasitettu parveke. Osassa yksiöitä ja kaksioita on ranskalainen parveke. Muutamassa 3h+k+s -asunnossa on oma sauna. Osassa asuntoja on oma varastotila huoneistossa ja yhteistiloissa olevat tilavammat irtaimistovarastot on varattu niille, joilla ei ole asunnossaan omaa varastoa.

Uuden talon mukavuuksiin kuuluvat myös toimivat yhteistilat: pesula ja kuivaushuone sekä asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto ovat talon alakerrassa. Pysäköintiä varten oman pihan pohjoisreunalla on 23 autopaikkaa ja viereisellä tontilla 22. Lisäksi 1 paikka on viereisen tontin autohallin kannella. Kolme paik­oista on varattu sähköautojen latauspisteille.

Keimolanmäen asuinalue sijaitsee Hämeenlinnanväylän länsipuolella vajaan kilometrin päässä Kehäradan Kivistön juna-asemasta. Kivistöön on tulossa koko alueen palveluiden ja kauppojen keskittymä. Kivistön asemalta pääsee kätevästi junalla mm. lentokentälle, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen sekä Helsingin keskustaan. Läheinen Hämeenlinnanväylä palvelee omalla autolla liikkuvia. Keimolanmäen alue on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Keimolanmäessä on päiväkoti ja koulu. Seudun autourheiluhistoriasta muistuttavat mm. katujen nimet ja puistoihin ja pihoille sijoittuvat taideteokset.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Väestönsuoja
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Pesutupa
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

46


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 26,5 - 30,5 m2
2h: 46 - 51,5 m2
3h: 53,5 - 58,5 m2
4h: 68 - 68 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot aspa@asumapalvelut.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Joni Haverinenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Asuma Palvelut / Hakunila, Kannuskuja 2, 01200, VANTAA0207 792 300aspa@asumapalvelut.fi