Virtakuja 6

Vantaa, Myyrmäki
26 - 67 m2
5 asuntoa vapaana

Kävelymatka kouluihin, kauppoihin ja juna-asemalle

Uusi koti Myyrmäessä

Virtakuja 6 on osa uudisrakennusta, joka täydentää 1970-luvulla rakennettua pihapiiriä. Talossa on 76 vuokrakotia, enimmäkseen yksiöitä ja kaksioita, mutta rakennuksen päädyssä on myös pienelle perheelle sopivia 3h+kt ja 4h+kt -asuntoja. Yksiöissä isot , avattavat ikkunat tuovat tiloihin luonnon valoa ja modernia ilmettä. Isommissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Uuden talon mukavuuksiin kuuluvat myös toimivat yhteistilat: pesula, kuivaushuoneet ja varastot lastenvaunuille ja polkupyörille ovat talon alakerrassa. Polkupyörien kunnostukselle on varattu oma tila. Irtaimistovarastot ovat kellarikerroksessa. Lisäksi talon pihalla on erillisessä ulkovarastossa lisää tilaa polkupyörien ja ulkoiluvälineiden varastoinnille. Tilava saunaosasto, johon kuuluu etelään aukeava kattoterassi, on talon ylimmässä kerroksessa. Autopaikoista osa on piha-alueella ja osa kaksikerroksisessa autohallissa talon alla.

Myyrmäestä on hyvät liikenneyhteydet sekä Vantaalle että Helsingin suuntaan: Helsingin keskustaan pääsee junalla vajaassa parissa kymmenessä minuutissa ja myös lentokentän ja Tikkurilan suuntaan todella kätevästi. Lapsiystävällisellä alueella sijaitsee useita päiväkoteja sekä koulut ja lukio. Myyrmäen urheilupuistoon kutsuvat mm. jäähallit ja petankkikentät, eikä Myyrmäen urheilutalollekaan ole pitkä matka. Päivittäispalvelut ja erikoisliikkeet löytyvät Kauppakeskus Myyrmannista, ja alueella on myös kirjasto.

Talon esite, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Talosauna
Pesutupa
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

76


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 26 - 28 m2
2h: 38,5 - 46 m2
3h: 52,5 - 52,5 m2
4h: 67 - 67 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Talosauna, Pesutupa, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kuivaushuone


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Heidi Lindholmasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Unce Oy, Nuijalantie 13, 02630, ESPOO030 660 6464unce@unce.fi