Pakkalanrinne 1

Vantaa, Pakkala
64,5 - 64,5 m2
0 asuntoa vapaana

Koti kävelymatkan päässä Jumbosta

Palvelujen Pakkala

Haaveiletko uutuuttaan hohtavasta vuokrakodista lähellä monipuolisia palveluita, hyviä liikenneyhteyksiä ja virkistäviä ulkoilureittejä? Pakkalanrinteen asunnot vastaavat haaveisiisi.

Taloyhtiössä on kaksi aurinkoisella etelärinteellä sijaitsevaa nelikerroksista keltatiilitaloa viihtyisine pihoineen. Yhtiössä on yksi SATOn vuokra-asunto, muut ovat osakehuoneistoja. Talojen porraskäytävät ovat rakennusten keskellä ja asunnot sijoittuvat kulmiin tarjoten näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Pakkala sijaitsee Kartanonkosken kainalossa, Backaksen kartanon vieressä. Kodikas 90-luvun kerrostalolähiö on lapsirikas ja lähistöllä on useita päiväkoteja, kouluja, kirjasto ja neuvola. Kauppakeskus Jumbon monipuolinen tarjonta on vain vajaan kilometrin päässä, ja Tammiston lukuisat erikoisliikkeet ja tehtaanmyymälät ovat myös helposti ulottuvillasi. Viihdekeskus Flamingossa voit nauttia vesipuistoelämyksistä, elokuvista ja hemmottelupalveluista. Vantaanjoen varren ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan kävellen, juosten, pyöräillen ja hiihtäen. Joki tarjoaa elämyksiä myös melonnan ja kalastuksen merkeissä. Liikenneyhteydet sujuvat kätevästi omalla autolla Kehä III:sta ja Tuusulantietä pitkin. Pakkalassa kulkee useita bussilinjoja eri puolille pääkaupunkiseutua, myös lähellä sijaitsevalle lentokentälle.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

1


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

3h


Asuntojen koot

3h: 64,5 - 64,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Maija Saarniasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy, Tikkurilantie 68, 01300, VANTAA(09) 270 700 60info@kirvesniemi.net