Horsmakuja 4a

Vantaa, Tikkurila
38 - 77,5 m2
0 asuntoa vapaana

Kaupat, koulut ja juna-asema kävelymatkan päässä

Uusia vuokra-asuntoja Tikkurilan sydämessä

Horsmakuja 4a sijaitsee Talvikkitien ja Tikkurilantien kulmauksessa Pellavapihaksi kutsutussa viihtyisässä korttelissa. Viisikerroksisessa talossa on erilaisia pohjaratkaisuja – yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jotka soveltuvat moniin elämäntilanteisiin. Osa asunnoista avautuu etelään Horsmakujalle. Osa asukkaista saa puolestaan nauttia sisäpihan puoleisista näkymistä. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Asuntojen pintamateriaalit ovat raikkaan valkoiset. Harmaa laminaattilattia kestää hyvin elämää ja on helppo puhdistaa. 
Talon varusteluun kuuluvat lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto, laajakaistainen tietoliikennekaapelointi internetliittymää varten ja kaapeli-tv sekä puheyhteydellä varustetut porttipuhelimet.
Autopaikat sijaitsevat autohallissa, jonne pääsee suoraan porrashuoneesta. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä kaksi kuivaushuonetta, kaksi lastenvaunuvarastoa ja ulkoiluvälinevarasto.

Tikkurila tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut, joita täydentää mm. uuden ja mittavan Dixi-asemakeskuksen rakentaminen. Tikkurilasta  pääsee junalla Helsingin keskustaan 14 minuutissa tiheästi kulkevilla paikallisjunavuoroilla. Lentokentälle on toimivat bussiyhteydet ja tuleva Kehärata palvelee myös lentomatkustajia. Tikkurila on lisäksi Itä-Vantaan bussiliikenteen keskus ja omalla autolla pääsee vaivattomasti eri puolille pääkaupunkiseutua Kehä III -pitkin. Päiväkodit, peruskoulut, lukiot, ammattikorkeakoulut, terveyspalvelut, kirjasto, Tiedekeskus Heureka, harrastus- ja urheilupaikat, päivittäistavara- ja muut kaupat kuuluvat kaikki Tikkurilan monipuoliseen palvelutarjontaan. Eikä sovi unohtaa kauniita Keravanjoen maisemia, joista voi ammentaa virkistystä arkisen aherruksen lomaan.

Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Väestönsuoja
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

50


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 38 - 38 m2
2h: 38,5 - 59 m2
3h: 63 - 77,5 m2


Yleiset tilat

Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone


Varallisuusrajat

Ei


Energialuokka

A (2012)


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Antti Tuomola, SATO Oyjasiakaspalvelu@sato.fi0201344248


Huoltoyhtiö

Talosyke Oy (Vantaa), Koivuhaantie 18, 01510, VANTAA0207498060toimisto@talosyke.fi


Liitteet

Lataan tietoja...


Talon yhteystiedot