Palaa hakutuloksiin

Etu-Töölö, Helsinki

Mechelininkatu 12-14 A

Vesimaksu kulutuksen mukaan

1h+kt, 24,5 m²

Vuokrattu

2/7 , talossa hissi

Etu-Töölö, HelsinkiKatso kartalla

24,5 m²

1 huone + keittotila

2/7

Kyllä

Ei

Ei

Ei

1932

2023

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Keraaminen

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Jokaisella asunnolla on häkkivarasto, pyörän saa säilöön ulkoiluvälinevarastoihin. Talolla on ullakolla omat saunatilat sekä kellarikerroksessa pesutupa ja kuivaushuone. Kohteessa ei ole omia autopaikkoja, mutta lähiympäristössä on hyviä kadunvarsipysäköintimahdollisuuksia. Asuinhuoneistojen ikkunat ovat uusitut, eristyslaseilla varustetut sisäänpäin aukeavat puuikkunat. Ikkunoiden sisäpinta on valkoiseksi peittomaalattu. Kaikissa lasipinnoissa on sälekaihtimet ja niiden yläpuolella kaksiuraiset verhokiskot. Keittiökalusteet ovat valkoiset mikrolaminaattiovet, joissa on pystysuuntainen puunsyykuvio. Työtasot ovat vaaleaa, marmorikuvioitua laminaattia ja välitila marmorikuvioitua kalustelevyä. Keittiö on nykyaikaisesti varusteltu keraamisella liesitasolla, jossa on 2 tai 4 keittoaluetta. Muut kodinkoneet ovat valkoisia: astianpesukone, liesikupu, uuni sekä jääkaappi-pakastin. Keittiön kaapistoissa on varaus mikroaaltouunille. Asuntojen seinät on maalattu taitetulla valkoisella ja lattiat ovat askeläänieristettyä, lämpimän sävyisen vaaleaa tammilaminaattia. Rakennuksessa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Rakennukset lämmitetään kaukolämmöllä. Kylpyhuoneiden lattia on eläväisen harmaata 10x10 cm lattialaattaa ja seinät valkoista, suurta laattaa, katot valkoiseksi maalattua puuta. Kylpyhuonekalusteet ovat kotimaista, kestävää ja helppohoitoista Kide-mallistoa ja osassa kylpyhuoneista on myös pyykkikaappi. Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät pyykinkoneelle. Märkätiloissa on sähköllä toimiva lattialämmitys.

D

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Talosauna, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Kuivaushuone

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Ei

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta