Palaa hakutuloksiin

Kallio, Helsinki

Castréninkatu 3 C

999 €

Vesimaksu kulutuksen mukaan

2h+kt, 39 m²

Vapautumassa 1.8.

1/6 , talossa hissi

Kallio, HelsinkiKatso kartalla

Hae tätä asuntoa

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Pinta-ala

39 m²

Huoneistotyyppi

2 huonetta + keittotila

Kerros

1/6

Hissi

Kyllä

Sauna

Ei

Valmistumis­vuosi

1939

Peruskorjaus­vuosi

2023

TV-järjestelmä

Kaapeli

Asuntoesite

Vapautuminen

Vapautumassa 1.8.

Varallisuusrajat

Ei

Vuokra

999 €/kk

Vuokravakuus

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

Irtisanomis­mahdollisuus

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Kotivakuutus

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Sähkömaksu

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Laajakaista

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Lemmikit sallittu

Kyllä

Savuton talo

Kyllä

Lieden tyyppi

Keraaminen

Astianpesukone

Kyllä

Perinteikkäässä taloyhtiössä on tehty julkisivuremontti 2017 ja täysi LVIS- ja pintaremontti 2023. Peruskorjatut huoneistot ovat tyyliltään moderneja, mutta samalla ajattomia. Pohjaratkaisujen monipuolinen ja tehokas käytettävyys on huomioitu korjaussuunnittelussa. Kylpyhuoneet on suunniteltu täysin uudelleen ja jokaisesta löytyy varaus pyykinpesukoneelle, peilikaappi ja allaskaappi sekä taittuvat suihkuseinät. Kiintokalusteet ja materiaalit ovat laadukkaita, varusteet korkeatasoisia. Säilytysratkaisut on suunniteltu tehokkaiksi. Asuntojen huonekorkeus on normaalia korkeampi, kuten tämän aikakauden asunnoissa yleensäkin. Osassa neljän huoneen asunnoista on pieni parveke. Asuinhuoneiden komerokalusteissa on valkoiset laminaattiovet. Keittiön kaapistot ovat valkoista laminaattia. Työtasot ovat eläväpintaisen tumman harmaata laminaattia, altaat rosteria. Huoneistossa on jääkaappi-pakastin, kalustesijoitteinen valkoinen kiertoilmauuni, 4-osainen induktiokeittotaso ja liesikupu. Keittiössä on lisäksi joko 45 tai 60 cm leveä astianpesukone ja 3-4 huoneen asunnoissa mikroaaltouunille on varattu oma tilansa. Kylpyhuone on varustettu kahden vetolaatikon allaskaapilla ja valumarmorialtaalla sekä kotimaisella Kide-peilikaapilla. Suihku on erotettu muusta märkätilasta taitto-ovilla. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus joko 40 cm tai 60 cm kokoiselle pyykinpesukoneelle. Huoneistoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto ja kaukolämpö. Eteisessä ja kylpyhuoneessa on vaihdettavalla valonlähteellä varustetut kiinteät valaisimet. Keittiössä työtasojen yhteydessä on pistorasioita ja valaisimia. Jokaisessa huoneessa on antennipiste. Yhtiössä on valokuituyhteys ja yhtiö liitetään kaapelitelevisioverkkoon. Huoneistot on varustettu verkkovirtaan kytketyin paristovarmennetuin palovaroittimin. Ulko-ovessa on ovipuhelinjärjestelmä.

Energialuokka

D

Vastuullisuusraportti

Yleiset tilat

Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Talosauna, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Kuivaushuone, Mankeli

Palvelupäällikkö

Sisätilojen huolto

SATO talomestari

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Väestönsuoja

Kyllä

Pelastus­suunnitelma

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta