Palaa hakutuloksiin

Kallio, Helsinki

Castréninkatu 3 B

Vesimaksu kulutuksen mukaan

2h+kt, 29 m²

Vuokrattu

5/6 , talossa hissi

Kallio, HelsinkiKatso kartalla

Kesäkuun vuokra 0€

Voit asua tässä kodissa kesäkuun pelkällä vesilaskun hinnalla!
Kampanja on voimassa 19.5.2023-16.6.2023 asti ja se koskee Castréninkatu 3 SATOkoteja, joiden sivulla kampanjasta on erikseen mainittu. Kampanjan koteihin voit tehdä toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen, jonka vähimmäiskesto on 12 kuukautta. Vesimaksu kulutuksen mukaan.

29 m²

2 huonetta + keittotila

5/6

Kyllä

Ei

Ei

Ei

1939

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Induktio

Liitännät

Tulo- ja poistoliitännät

Perinteikkäässä taloyhtiössä on tehty julkisivuremontti 2017 ja täysi LVIS- ja pintaremontti 2023. Peruskorjatut huoneistot ovat tyyliltään moderneja, mutta samalla ajattomia. Pohjaratkaisujen monipuolinen ja tehokas käytettävyys on huomioitu korjaussuunnittelussa. Kylpyhuoneet on suunniteltu täysin uudelleen ja jokaisesta löytyy varaus pyykinpesukoneelle, peilikaappi ja allaskaappi sekä taittuvat suihkuseinät. Kiintokalusteet ja materiaalit ovat laadukkaita, varusteet korkeatasoisia. Säilytysratkaisut on suunniteltu tehokkaiksi. Asuntojen huonekorkeus on normaalia korkeampi, kuten tämän aikakauden asunnoissa yleensäkin. Osassa neljän huoneen asunnoista on pieni parveke. Asuinhuoneiden komerokalusteissa on valkoiset laminaattiovet. Keittiön kaapistot ovat valkoista laminaattia. Työtasot ovat eläväpintaisen tumman harmaata laminaattia, altaat rosteria. Huoneistossa on jääkaappi-pakastin, kalustesijoitteinen valkoinen kiertoilmauuni, 4-osainen induktiokeittotaso ja liesikupu. Keittiössä on lisäksi joko 45 tai 60 cm leveä astianpesukone ja 3-4 huoneen asunnoissa mikroaaltouunille on varattu oma tilansa. Kylpyhuone on varustettu kahden vetolaatikon allaskaapilla ja valumarmorialtaalla sekä kotimaisella Kide-peilikaapilla. Suihku on erotettu muusta märkätilasta taitto-ovilla. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus joko 40 cm tai 60 cm kokoiselle pyykinpesukoneelle. Huoneistoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto ja kaukolämpö. Eteisessä ja kylpyhuoneessa on vaihdettavalla valonlähteellä varustetut kiinteät valaisimet. Keittiössä työtasojen yhteydessä on pistorasioita ja valaisimia. Jokaisessa huoneessa on antennipiste. Yhtiössä on valokuituyhteys ja yhtiö liitetään kaapelitelevisioverkkoon. Huoneistot on varustettu verkkovirtaan kytketyin paristovarmennetuin palovaroittimin. Ulko-ovessa on ovipuhelinjärjestelmä.

E

Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Talosauna, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Kuivaushuone

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOO

https://www.tapiolanlampo.fi/
Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin