Suhde31 Miikka

TYÖ, JOLLA ON MERKITYS

Visiomme ”Hyvinvoivia ihmisiä kukoistavissa kaupungeissa” siivittää kaikkien satolaisten työtä. Olemme vahvasti mukana kehittämässä naapurustoja ja osana perehdytystä jokainen uusi satolainen pääsee tutustumaan asiakaspalvelun ja vuokrauksen arkeen.

Koti koskettaa meitä jokaista. Teemme yhdessä töitä, jotta jokainen asiakas voi asua SATOkodissaan huoletta. Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan kodista kodin.

KULTTUURISTAMME

SATO Syke -henkilöstötutkimuksessa satolaiset kuvailivat SATOa luotettavaksi, uudistuvaksi ja reiluksi työpaikaksi, jossa on hyvä fiilis ja reipas tekemisen meininki.

Meillä on rima rohkeasti korkealla. Uudistamme toimintaamme ja työskentelemme sinnikkäästi tavoitteidemme eteen. Rohkaisemme jokaista satolaista itseohjautuvuuteen ja vastuunottoon,joka pohjautuu luottamukseen.

Arvomme ”Ihminen ihmiselle” näkyy päivittäisissä kohtaamisissa kaikkien arvostamisena ja toisista välittämisenä. Yhdessä onnistumisen ilo on tekemisen suola. Auttamalla ja kannustamalla toisia mikä tahansa on meille mahdollista!

MAHDOLLISUUS OPPIA

Osaamisen kehittäminen on kaikille tärkeää, niin myös SATOssa. Kehittymisen kulmakivinä ovat henkilön oma innostus, työssä oppiminen sekä erilaiset oppimisratkaisut ja valmennukset. Panostamme tehtävänkiertoon SATOn sisällä. Viime vuonna noin joka kolmas uusi tehtävä täytettiin satolaisella ammattitaidolla.

TIIVISTÄ VUOROPUHELUA SATOLAISTEN KESKEN

Noin 220 työntekijän SATO on mukavan kokoinen työpaikka. Työyhteisössä lähes jokainen satolainen tulee tutuksi ja haluamme, että yhteistyö eri tiimien välillä on mutkatonta.

Kokoonnumme kaikkien satolaisten voimin kerran kuukaudessa aamukahveille, joissa käymme läpi strategisten projektien etenemistä ja ajankohtaisia asioita. Kerran vuodessa kaikki satolaiset tapaavat kasvotusten jo legendaksi muodostuneilla Sadonkorjuupäivillä, joissa syvennytään yhdessä vuoden tärkeimpiin teemoihin ja vietetään rennosti hauskaa aikaa yhdessä.

Myös SATOn henkilöstön ja johdon yhteistyöryhmä Tarmo kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja henkilöstöltä tulleista kehitysideoista. Tänä keväänä muun muassa toteutimme toiveen työpaikalla järjestetystä pyörähuollosta ja paransimme pyörien säilytystiloja. Osallistuimme myös Lapsi mukaan töihin -päivään ja olemme mukana Elinkeinoelämän Keskusliitonn perhe+työ -kampanjassa.

SATOn liikunta -ja virkistyskerho LiiVi järjestää vuoden mittaan useita tapahtumia satolaisille. Tämän vuoden Yritysmaratonviestillä kisasi useita kymmeniä satolaisia jo toistamiseen.

SATO TARJOAA

Palkisemme onnistumisia ja hyvää työtä. Työntekijät kokevat, että olemme reilu työnantaja. Tarjoamme laajat henkilökuntaedut kaikille satolaisille.

SATOlla saat:
• hyvän valmentavan lähiesimiestuen
• laajat työterveyspalvelut
• osallistumisen tehtävänkuvan mukaiseen bonusohjelmaan
• lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana
• vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa työntekijöiden käyttöön
• laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
• modernit työtilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella
• monipuolista kerhotoimintaa
• samat edut kuin SATOn asiakkaille: Katso edut »

Tervetuloa meille!

Tervetuloa työkaveriksemme