Mistä saan uuden kotini avaimet?

Saat uuden kotisi avaimet useimmiten huoltoyhtiöltä° vuokrasopimuksen alkamispäivänä. Älä vastaanota avaimia suoraan edelliseltä asukkaalta äläkä luovuta niitä seuraavalle asukkaalle, koska huoltoyhtiö pitää kirjaa avaimista ja näin ollen veloittaa puuttuvista.

Jos alkamispäivä osuu viikonloppuun tai se on juhlapyhä, saat avaimet seuraavana arkipäivänä kello 12:n jälkeen.

Jos kirjoitit paperisen sopimuksen, löydät avaimen noutopaikan osoitteen saamasi Viihdytään kotona -oppaan takataskusta. Jos taas teit sähköisen vuokrasopimuksen, olemme lähettäneet avaimen noutopaikan osoitteen sähköpostiisi.

Kun haet avaimet, ota mukaasi
• virallinen henkilötodistus (esimerkiksi passi tai ajokortti)
• allekirjoitettu vuokrasopimus
• kuitti vakuusmaksusta

Huom! Toistaiseksi emme luovuta avaimia valtakirjalla. Ainoastaan sopimuksen allekirjoittaja voi noutaa avaimet.

Lisäavaimia voit tilata niitä täältä.

Jos avaimesi katoaa, ota yhteyttä isännöitsijään. Avainten sarjoitusten hinnat näet asiakaslaskutushinnastosta.

Kun muutat pois SATOkodista

Kun olet siivonnut asunnon ja muuttanut tavarasi uuteen kotiin, palauta kaikki vanhan kodin avaimet huoltoyhtiöön° viimeistään sopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä klo 12:een mennessä. Huoltoyhtiön aukioloajat kannattaa tarkistaa jo etukäteen netistä.

Muista palauttaa myös turvalukon ja mahdollisen autopaikan lämpötolpan avaimet.

On tosi tärkeää, että et luovuta kotiavaimiasi suoraan seuraavalle asukkaalle. Huoltoyhtiö pitää kirjaa avaimista ja laskuttaa sinulta puuttuvat avaimet sekä lukkojen uudelleensarjoituksen.

° Joissain tapauksissa avainhallinta on huoltoyhtiön sijaan jollain toisella taholla. Varmista avainten nouto- ja palautuspaikka aina muuttokirjeestä tai asiakaspalvelusta.